KOMMENDE EVENTS & MARKEDER //

FINDERSKEEPERS DESIGNMARKED //

DATO //  16. - 17. APRIL 2016

STED // LOKOMOTIVVÆRKSTEDET, KØBENHAVN SV

TID // 11:00-17:00 LØRDAG & SØNDAG 

ENTRÈ & PRISER //

Til FINDERSKEEPERS kan du både købe dagsbilletter og weekendbilletter. Med en dagsbillet får du et stempel i indgangen, og du har dermed adgang hele den pågældende dag. Med en weekendbillet får du et weekend-armbånd, som giver dig adgang til FINDERSKEEPERS hele weekenden.

Vi anbefaler altid at købe billet i forsalg på Billetto, da kunder med Billetto-billetter kommer hurtigere igennem køen. Billetter kan også købes i døren med kort- eller kontantbetaling.

Køb billet her: www.billetto.dk

DAGSBILLET // 50 KR

WEEKENDBILLET // 70 KR

BØRN UNDER 12 ÅR // GRATIS

Bemærk venligst, at al henvendelse i forbindelse med billetter købt online på Billetto skal foregå gennem Billetto. FINDERSKEEPERS kan desværre ikke assistere ved tekniske fejl, manglende billet-bekræftelser etc. Ret derfor altid henvendelsen til Billetto, såfremt der skulle være sket en fejl, eller der opstår problemer i forbindelse med billetkøbet.

BETALING VED INDGANGEN //

Der er både mulighed for betaling med kontant og dankort i indgangen til FINDERSKEEPERS. Bemærk dog, at det kun er indgange mærket med ”kontant/dankort”, som tager imod kontanter og betaling med dankort. Billetto-køer og VIP-køer tager hverken imod kontant eller dankort. 
Bemærk venligst, at du IKKE kan hæve over i indgangen.

BETALING VED DESIGNSTANDE //

Det er som udgangspunkt ikke muligt at betale med dankort hos designerne. Vi har dog opfordret vores designere til at benytte app’en mobilepay, så et godt tip er at downloade denne app til din smartphone. Vi kan dog aldrig garantere, at designerne godtager denne form for betaling. Husk derfor altid kontanter! Du kan ikke hæve penge på Lokomotivværkstedet.

HÆVEAUTOMATER //

Da det ikke er muligt at betale med dankort hos standene eller hæve penge i på Lokomotivværstedet, opfordrer vi alle til at hæve penge, inden de ankommer.

MAD & DRIKKE //

Til FINDERKEEPERS vil der være rig mulighed for at købe mad og drikke i vores udvalgte caféer og madvogne. På vores madmarked FINDERS EATERS finder du blandt andet mad og drikke fra Crepes ala Cart, Two Girls One Truck, Kalles Kaffe, Barburrito, Læsk og Gastro Trucken.

FIND VEJ //

Lokomotivværkstedet er en sand perle, der har ligget gemt lige for næsen af os, og sikkert også dig. Lad dig endelig ikke skræmme af, at postnummeret hedder 2450 SV, for det ligger altså kun en spytklat fra Dybbølsbro. Vi har lavet et lille kort, så I kan se hvor nemt det er at komme derhen.

kort

På cykel eller gåben //

Du kan komme på cykel eller gåben både via Enghavevej og Dybbølsbro. Fra Enghavevej skal du gennem en cykeltunnel, som du finder på modsatte side af CPH Skatepark. 
Hvis du kommer fra Dybbølsbro skal du dreje til højre ved Kalvebodbrygge, lige ved Fisketorvet. Herfra tager cykelturen kun 3 minutter.

Med offentlig transport //

Du kan tage bus 34 til stoppestedet Otto Busses Vej, herfra er der kun en kort gåtur til Lokomotivværkstedet.

Dybbølsbro st. er den tætteste s-tog station. Derfra tager det 9 minutters gang til Lokomotivværkstedet.

Med bil //

Kommer du i bil skal du køre via Kalvebod Brygge. 

PARKERING //

Der er masser af parkeringspladser ved Lokomotivværkstedet. Husk at trække en P-billet.

NYHEDSBREV //

Ønsker du at være blandt de første, der ved hvornår vi offentliggøre fremtidige FINDERSKEEPERS-arrangementer, datoer, location, åbning for standbookinger og meget mere, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

SOCIALE MEDIER //

Vi er aktive på de sociale medier. Så like og følg vores Facebooksider FINDERSKEEPERS og FINDERSKEEPERS AARHUSFINDERSKEEPERS ODENSE og vores Instagramprofil FINDERSKEEPERSDK for at se, hvornår vi offentliggør næste dato, location og åbning af standbookinger til diverse FINDERSKEEPERS markeder.

 

Designmarkeder

Aalborg, Nordkraft 11. - 12. juni //

 

butik & kontor // gl. kongevej 141, 1850 frederiksberg c // tlf 53 56 21 65 // cvr 34884838  

 

Accepterede kreditkort