Ansøg om stand til Aarhus d. 18.-19. november 2023

Venue

Om Godsbanen

Aarhus finder FindersKeepers sted på Godsbanen i den 1.300 m2 store Den Rå Hal,
som er den del af det i alt 10.500 m2 store og flotte Godsbane-areal.
Centralt beliggende i Aarhus danner Godsbanen rammerne om et mangfoldigt
kulturliv og har med sine mange aktører, arrangmenter og spændende arkitektur
skabt et navn på den Aarhusianske kulturscene.

Lokalet

Den rå hal på Godsbanen er – som navnet lyder – helt rå og rustik. Vi synes den er rå på den fede måde og danner de perfekte rammer for FindersKeepers Designmarked i Aarhus. Du skal dog være opmærksom på, at der på din stand kan være træstolper, ledninger, rør og lignende. Hvis du bestiller en stand med hallens bagvægge skal du være opmærksom på, at de være af både beton, gips og stål afhængigt af, hvor din stand bliver placeret.

Kort

Få hjælp

Hvad er inkluderet i min stand?

For alle kategorier gælder det, at standlejen udelukkende inkluderer gulvplads – der er ikke stole, borde, strøm eller bagvæg med i grundbeløbet. Du kan dog leje disse som tilkøb til din stand. Vi opfordrer derfor til at leje en bagvæg – særligt for jer, som sælger plakater, print, tryk m.m. vil dette være en absolut fordel.

MÅ JEG TAGE MIT EGET INTERIØR/BAGVÆGGE MED?
Når du booker en stand hos FindersKeepers, er det kun de rå kvadratmeter som er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe borde, bagvægge og elektricitet. Dette gøres i forbindelse med standbooking. Hvis du ikke ønsker at gøre tilkøb, men medbringe egne installationer er dette også tilladt, vi er dog nødt til at bede om en beskrivelse af eventuelle bagvægge og større interiør. Dette beder vi om, da vi vægter det samlede æstetiske udtryk højt, og da vi altid er nødt til at sikre at stande ikke kommer til at kompromittere hinandens udstillinger.
MÅ JEG DELE MIN STAND MED EN ANDEN DESIGNER?

Ja, det må du gerne, men dette kræver en godkendelse fra FindersKeepers. Er I to designere, der ønsker at dele en stand, skal I sende os en fælles ansøgning, hvor I præsenterer begge brands.

Designmarked: København 25.-26. maj