Ansøg om stand

HVORFOR BLIVE UDSTILLER PÅ FINDERSKEEPERS DESIGNMARKEDER?

FindersKeepers Designmarkeder er Danmarks største og mest populære designmarkeder for både forbrugere og professionelle. Fra helt nye og mindre designere, til mere etablerede design brands, giver FindersKeepers dig en unik mulighed for at promovere dit brand, sælge dine produkter og skabe direkte kontakt til købestærke og designinteresserede forbrugere, professionelle og andre designkollegaer.

LÆS MERE HER…

ANSØG TIL DE KOMMENDE MARKEDER

GODSBANEN
AARHUS
18-19 MAJ


LUKKET FOR ANSØGNINGER

ØKSNEHALLEN
KØBENHAVN
8-9 JUNI


ANSØG OM STAND

GODSBANEN
AARHUS
21-22 SEPTEMBER


ANSØG OM STAND

Ofte stillede spørgsmål

Er der en ansøgningsfrist?

Vi vurderer ansøgninger løbende, og der er derfor ikke nogen deadline på ansøgninger til vores markeder. Men vi opfordrer til at søge i så god tid som muligt, da der er et begrænset antal stande på hvert marked.

Jeg har sendt en ansøgning. Hvornår kan jeg forvente at få svar?

Efter du har trykket “ansøg” vil næste side være din bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning til vores marked.

Når vi har modtaget din ansøgning behandler vi den først selv og dernæst sammen med vores jury.

Vi behandler ansøgningerne løbende og så snart det er blevet afgjort om din ansøgning kan godkendes vil du modtage en besked fra os. Heraf fremgår det, hvilken stand vi kan tilbyde.

VIGTIGT – Du er først sikret en stand, når du har modtaget en endelig bekræftigelsesmail på din stand. Hvis du bliver tildelt en stand, vil du inden for få dage modtage en faktura. Så snart fakturaen er betalt er din stand garanteret.

Må jeg dele min stand med en anden designer?

Ja, det må du gerne, men dette kræver en godkendelse fra FindersKeepers. Er I to designere, der ønsker at dele en stand, skal I sende os en fælles ansøgning, hvor I præsenterer begge brands.

Hvilken type stand skal jeg vælge?

Typen af stand du bør vælge afhænger først og fremmest af, hvor meget gulvplads du har brug for, hvordan du ønsker din stand skal indrettes og se ud. Hvis du ekempelvis gerne vil have, at kunderne kan få adgang til standen fra 2 sider, skal du vælge en standtype med ‘2 åbne sider’.

Hvis du vil være garanteret en central placering skal du vælge en SUPER stand. For de øvrige standkategorier er placeringen ikke garanteret.

Kan jeg leje et bord, stole, bagvægge og tøjstativer?

Ja det kan du 🙂

Bordet måler 0,80 x 180 cm.

Vores bagvægge er 2,20 meter, 19 mm tykke og produceret i sort MDF. Vi anbefaler alle som ønsker at udstille artworks, prints eller som vil gøre deres stand mere afskærmet, at leje en bagvæg. Det giver et flot æstetisk udtryk og passer godt ind i den visuelle identitet hos FindersKeepers.

Vi udlejer også tøjstativer, dog kun til markedet i København.

Hvad er en NewKeeper-stand og hvem kan ansøge om dette?

Vores NewKeeper-stande er dedikeret til de helt nye designere. Det er vores måde at hjælpe nye og upcoming designere på, ved at tilbyde en billig måde de kan deltage i vores markeder – vi giver endda nogle af standene væk gratis!

For at komme i betragtning til en NewKeeper stand må du ikke have deltaget vores markeder før. Du ansøger på samme måde som alle andre, men vælger blot en NewKeeper stand i ansøgningsformularen.

Hvad er inkluderet i min stand?

Medmindre andet fremgår af standkategorien er det kun gulvpladsen der inkluderet . Hvis du ønsker at leje borde, strøm og bagvægge skal dette bestilles separat. Af hensyn til det æstetiske udtryk opfordrer vi til at leje en bagvæg – særligt for jer, som sælger plakater, print, tryk m.m. vil dette være en absolut fordel.

Hvor mange må vi være på min/vores stand?

Du kan enten vælge at stå alene i din stand eller dele den med én anden. De to udleverede sælgerskilte gælder til de to samme personer hele weekenden. Dvs. ønsker du, at have flere til at hjælpe dig i din stand over weekenden, så skal du betale en ekstra billet pr.person. Hvis du ønsker flere sælgerskilte kan du ligge 50 kr i depositum, som du får tilbage.

Kan jeg give billetter til kunder, venner og bekendte?

Du har mulighed for at tilkøbe op til 25 billetter som du kan bruge til at invitere venner, familie og kunder. Dette gøres via en særlig kode på Billetto.

Må jeg tage mit eget interiør/bagvægge med?

Du må gerne medbringe eget interiør, men for større installationer som bagvægge mm. er vi nødt til at have besked på forhånd. Dette både af brandrelaterede hensyn og da vi vægter det samlede æstetiske udtryk højt.

Hvad er fristen for at melde afbud?

Fristen for at melde afbud er 8 dage fra du modtager en bekræftelsesmail på din stand. Efter fristen er betaling af faktura bindende uanset om du kan deltage eller ej. Dette gælder indtil 28 dage før markedet, fra hvilket tidspunkt der ikke kan meldes afbud. Ansøger du eksempelvis 30 dage før markedet, så har du 2 dage til at melde afbud. Dit afbud er først bekræftet, når du har modtaget en mail herom.

Du kan som udgangspunkt ikke få pengene tilbage, når først betalingen er bindende eller du har betalt for din stand. Får du alligevel ikke mulighed for at deltage, kan du kontakte os, og så kan vi undersøge om det er muligt at afsætte din stand til en anden ansøger. Er dette ikke muligt, kan du ikke få pengene tilbage, selvom du ikke deltager på markedet.

Er du så heldig at du har fået tildelt en gratis NewKeeper stand gør vi opmærksom på, at der gælder de samme tidsfrister for at melde afbud, som ovenfor. Melder du afbud efter fristen vil du blive opkrævet prisen for en kategori 1 stand.

Hvor kan jeg finde praktisk information omkring markedet?

Når vi har registreret din indbetaling, vil du modtage en informationsmail med praktiske oplysninger om din deltagelse. Her vil der være information om opstilling og nedtagning af stand, samt anden praktisk viden. Det er først når du har fået denne informationsmail, at du er sikret din stand.

Behøver jeg være CVR registreret?

Nej det behøver du ikke – du er mere end velkommen uanset hvad!