Ansøgning – FindersKeepers x Axel Towers

Venue

Om Axel Towers

Med sine 5 sammenbyggede tårne, smukke runde former og gennemtænkte detaljer er ejendommen et arkitektonisk højdepunkt i byen, og i maj 2018 vandt ejendommen publikumsprisen for Københavns smukkeste byggeri.

FindersKeepers julemarked finder sted i 3 store smukke rå lokaler på 1. og 2. sal omkring byhaven beliggende på 1. sal.

Lokalerne

Standene er placeret i et af de smukke lokaler, med rå betongulve. Der er lys installeret, men hvis du gerne vil sikre dig direkte lys på din stand, er det imidlertid en god ide selv at medbringe spots og lamper. Husk på at december kan være ret mørk.

Adgangsforhold

Vi gør opmærskom på, at der er særlige adgangsforhold til FindersKeepers julemarked, som finder sted i 3 store smukke rå lokaler på 1. og 2. sal omkring byhaven beliggende på 1. sal. Bygningen er utrolig smuk, men da der er tale om en kontorbygning er adgangsforholdene ikke tiltænkt til større events. Der er en elevator, der kan klare op til 800 kg ad gangen, så større emner (længde/bredde/vægt) vil eventuelt skulle bæres op.

Få hjælp

HVAD ER INKLUDERET I MIN STAND?

For alle kategorier gælder det, at standlejen udelukkende inkluderer gulvplads – der er ikke stole, borde, strøm eller bagvæg med i grundbeløbet. Du kan dog leje disse som tilkøb til din stand. Vi opfordrer derfor til at leje en bagvæg – særligt for jer, som sælger plakater, print, tryk m.m. vil dette være en absolut fordel. Der er både mulighed for at leje sorte mdf bagvægge, eller betale ekstra for en stand med hallens bagvæg. Fordi hallen skal rives ned må du gerne banke søm i hallens bagvæg. Dette må du ikke i vores sorte mdf plader.

MÅ JEG TAGE MIT EGET INTERIØR/BAGVÆGGE MED?

Når du booker en stand hos FindersKeepers, er det kun de rå kvadratmeter som er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe borde, stole og elektricitet. Dette gøres i forbindelse med standbooking. Hvis du ikke ønsker at gøre tilkøb, men medbringe egne installationer er dette også tilladt, vi er dog nødt til at bede om en beskrivelse af eventuelle bagvægge og større interiør. Dette beder vi om, da vi vægter det samlede æstetiske udtryk højt, og da vi altid er nødt til at sikre at stande ikke kommer til at kompromittere hinandens udstillinger.

MÅ JEG DELE MIN STAND MED EN ANDEN DESIGNER?

Ja, det må du gerne, men dette kræver en godkendelse fra FindersKeepers. Er I to designere, der ønsker at dele en stand, skal I sende os en fælles ansøgning, hvor I præsenterer begge brands.

Flere spørgsmål? Læs mere her 🙂