BLIV UDSTILLER PÅ FINDERSKEEPERS DESIGNMARKED

HVORFOR DELTAGE?

FindersKeepers Designmarkeder er Danmarks største og mest populære designmarkeder for både forbrugere og professionelle. Fra helt nye og mindre designere, til mere etablerede design brands, giver FindersKeepers dig en unik mulighed for at promovere dit brand, sælge dine produkter og skabe direkte kontakt til købestærke og designinteresserede forbrugere, professionelle og andre designkollegaer.

FINDKERSKEEPERS’ KONCEPT

I FindersKeepers brænder vi så meget for design, designere og designbranchen, at vi har gjort det til vores mission at bringe de mest talentfulde, inspirerende og kreative designere og kreative iværksættere sammen med design- og kunstelskere.

Konceptet er simpelt: vi udvælger de bedste indenfor møbler, interiør, billedkunst, fotografi, keramik, tøj, smykker og kreativ botanik og vi sørger for smukke omgivelser. På den måde skaber vi unikke og inspirerende designmarkeder for både designere, professionelle og forbrugere.

DESIGNPASSIONEREDE BESØGENDE

Med op til 35.000 årlige besøgende og op til 7.000 gæster per marked får du som udstiller mulighed for at få direkte kontakt til design passionerede og købestærke forbrugere. En unik mulighed for at skabe kunderelationer og få feedback på dit brand og produkter direkte fra slutbrugeren.

Markederne er også en fantastisk mulighed for at få kontakt til de mange indkøbere, butikker og andre i designbranchen, som vi inviterer til hvert marked.

EN UNIK MARKEDSFØRINGSMULIGHED

Deltagelse i FindersKeepers Designmarkeder giver dig udover muligheden for at promovere og markedsføre dit brand direkte til gæsterne, også synlighed via FindersKeepers egne kommunikationskanaler og pressedækning.

Det er også en rigtig god anledning til at du får aktiveret dine egne kommunikationskanaler og skabt støj om dit brand. Som udstiller til markedet har du derudover mulighed for at tilkøbe en promoveringspakke, hvor du får ekstra synlighed på FindersKeepers kanaler.