Sommer Designmarked i Øksnehallen

FINDERSKEEPERS SOMMER DESIGNMARKED //

Den 25.-26. august rykker FindersKeepers Designmarked for første gang ind i Øksnehallen i Kødbyen, København. Vi fylder de smukke lokaler med masser af talentfulde og inspirerende designere og byder gæsterne på et udendørs street food marked.

Som deltagende designer har du mulighed for at sælge og få feedback på dine produkter gennem direkte kontakt til kunderne, og det er fantastisk mulighed for at netværke med de andre designere og øvrige professionelle fra branchen, som besøger vores markeder. Derudover promoverer vi markedet overfor designinteresserede forbrugere, presse og professionelle gennem FindersKeepers’ kommunikationskanaler og det er samtidig en rigtig god anledning til at du kan aktivere dine egne.

VENUE //

Øksnehallen er beliggende et stenkast fra Hovedbanegården, midt i det summende Kødbyen område på Vesterbro. Den smukke hal er 5000 m2 stor med karakteristiske søjler, der bærer tagkonstruktionen med ovenlys.

STANDE //

Det er muligt at booke stande i størrelser fra 3x2m op til 3x5m (bredde x dybde) med mulighed for at vælge hjørnestande med 2 åbne sider. Herudover kan du booke vores SUPER stand på 3x6m med den bedste placering og 3 åbne sider. Er du interesseret i en større stand eller har du særlige ønsker er du velkommen til at kontakte os og høre mere om mulighederne.

Er du helt ny designer, som ikke har deltaget før, er der et meget begrænset antal NewKeepers stande, du har mulighed for at søge om. De helt nye og upcoming designere kan desuden søge om en af de 2 gratis NewKeepers stande, der udloddes ved lodtrækning.

STANDPLACERING //

En central placering er kun garanteret ved booking af en SUPER stand. For alle øvrige standkategorier kan en central standplacering ikke garanteres. Standplaceringen foretages for at sikre et godt flow på det enkelte marked og da der kan være ændringer til helt op på dagen, vil du først få din standplacering at vide, når du ankommer til markedet.

TILKØB //

Udover gulvpladsen tilbyder vi også leje af bord, leje af bagvægge, leje af s-kroge og leje af strømstik. Vi anbefaler brugen af bagvægge, da det styrker det visuelle udtryk af en stand og især for jer der sælger plakater, tryk, print mm. som i har brug for at kunne hænge op. Husk S-kroge, hvis du skal hænge noget op.

SÆLGERSKILTE //

For hver stand modtager du to sælgerskilte som giver adgang under markedsdagene for dig og en anden navngivet person. Hvis du har brug for at bemande din stand med mere end to personer, har du mulighed for at bestille ekstra sælgerskilte i ansøgningsformularen. Du vil blive faktureret et depositum på DKK 40 per skilt, som bliver refunderet, når du afleverer dem inden du forlader markedet.

PRISER //

Alle priser er ekskl. moms.

STANDPRISER //

ØKS 1 // 3x2m stand (1350 DKK ex. moms)

ØKS 2 // 3x3m stand (1500 DKK ex. moms)

ØKS 3 // 3x3m hjørnestand m/2 åbne sider (1750 DKK ex. moms)

ØKS 4 // 3x4m stand (2000 DKK ex. moms)

ØKS 5 // 3x4m hjørnestand m/2 åbne sider (2250 DKK ex. moms)

ØKS 6 // 3x5m stand (2500 DKK ex. moms)

ØKS 7 // 3x5m hjørnestand m/2 åbne sider (2750 DKK ex. moms)

ØKS 8 // SUPER stand 3x6m, m/3 åbne sider (4750 DKK ex. moms)

ØKS 9 // NewKeeper stand 3x2m (1000 DKK ex. moms – OBS! særlige betingelser/begrænset antal)

ØKS 10 // NewKeeper stand 3x2m (GRATIS – OBS! særlige betingelser/kun 2 stk!)

TILKØBSPRISER //

Leje af bagvægge //

Bagvægge 2m (640 DKK ex moms)

Bagvægge 3m (840 DKK ex moms)

Bagvægge 4m (1000 DKK ex moms)

Bagvægge 5m (1160 DKK ex moms)

Bagvægge 6m (1320 DKK ex moms)

Leje af strøm //

Strøm 220v 8amp (500 DKK ex moms)

Leje af borde og stole //

Bord, 80X180cm (200 DKK ex moms)

Stol (40 DKK ex moms)

Leje af tøjstativ //

Tøjstativ (100 DKK ex moms)

Leje af S-kroge // 

Et sæt af to s-kroge (20 DKK ex moms)