Køb billet //

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Covid-19

Pr. 1. september ophører de fleste restriktioner i Danmark. Det vil sige at vi kan afvikle marked mere eller mindre som inden Covid-19 tog sit indtog i verden. Dette glæder vi os meget over! 🥳

Sundhedsmyndighederne har ikke udstedt nogle specifikke krav ved afvikling af kulturarrangementer fra d. 1. september.

  • Vi sørger for at der aldrig er mere end 500 mennesker i hallen af gangen.
  • Det er ikke et krav at du som gæst, standholder eller arrangør skal have eller fremvise Coronapas efter d. 1. september. Dog opfordrer vi som arrangører til at du som gæst eller standholder bliver testet op til markedet. Der findes testcenter i Scandinavian Congress Center ved indgangen lige ved siden af Godsbanen.
  • Vi vil, som Mette Frederiksen på seneste pressemøde (d. 23. aug.), opfordre til at man som gæst og standholder bruger sin almindelige sunde fornuft når man besøger markedet – hold afstand, nys og host i dit ærme og sprit dine hænder og håndled af jævnligt.
  • Vi vil facilitere håndsprit ved begge ind- og udgange, og opfordrer alle stande til at have håndsprit tilgængeligt.
  • Slutteligt opfordrer vi selvfølgelig til, hvis uheldet skulle være ude og du oplever symptomer på smitte, at du bliver hjemme i din seng og plejer dig selv og skåner dine medmennesker ⭐️

Vi glæder os helt vildt til at se jer snart!
TAK for jeres store støtte og opbakning! 💘⁠

Hvordan kan jeg betale på markedet?

Der er både mulighed for betaling med kontant og dankort i indgangen til FindersKeepers. Bemærk dog, at det kun er indgange mærket med ”kontant/dankort”, som tager imod kontanter og betaling med dankort. Billet-køer og VIP-køer tager hverken imod kontanter eller dankort. Bemærk venligst, at du IKKE kan hæve over i indgangen.

Det er som udgangspunkt ikke muligt at betale med dankort hos designerne. Vi har dog opfordret vores designere til at benytte app’en MobilePay, så et godt tip er at downloade denne app til din smartphone. Vi kan dog aldrig garantere, at designerne godtager denne form for betaling. Husk derfor altid kontanter!

Da det ikke er muligt at hæve penge på Godsbanen, opfordrer vi alle til at hæve penge, inden de ankommer.

Skal jeg printe min billet ud?

Nej, det er ikke nødvendigt. Vi kan scanne den direkte fra din smartphone.

Hvor kan jeg parkere?

Det er muligt at parkere på Godsbanens parkeringsplads eller i P-kælderen ved Scandinavian Congress Center. Husk at trække en P-billet!

Må jeg have barnevogn med ind?

Ja! Vi elsker børn!

Følg med på:

Instagram // @finderskeepersdk
Facebook // FindersKeepers Aarhus