Designmarked Øksnehallen // 7.-8. marts

DATO // 7.-8. MARTS
STED // ØKSNEHALLEN, KØBENHAVN
TID // LØRDAG & SØNDAG 11.00-17.00

VI ÅBNER NU DØRENE TIL ENDNU ET FANTASTISK DESIGNMARKED 🌸

Hos FindersKeepers Designmarked i Øksnehallen, København kan du shoppe smukke & unikke designs hos over 200 af de mest lovende designere, kunstnere & kreative iværksættere. Kom til FindersKeepers Designmarked & bliv inspireret.

På deltagerlisten finder du både upcoming designere, kreative iværksættere, kunstnere og etablerede brands som alle udstiller og sælger deres produkter indenfor alt fra møbler, interiør og artworks til fashion, accessories, smykker og planter.

OM FINDERSKEEPERS DESIGNMARKEDER //

FindersKeepers Designmarkeder har gjort det til sin mission at bringe de mest talentfulde og inspirerende og kreative designere og kunstnere sammen med design- og kunstelskere. Det er stedet, hvor du altid kan finde og shoppe nyt og unikt design.

Find Facebook eventet her.

MONTANA x FINDERSKEEPERS  // 

Når vi d. 7.-8. marts åbner dørene for årets første FindersKeepers Designmarked har vi teamet op med en af de dygtigste, grønneste og mest garvede kanoner i møbelbranchen. Nemlig Montana. De var grønne, før det overhovedet var moderne at tænke grønt. Derfor er vi stolte over at dette marked bliver med ekstra fokus på dem! Du kan som besøgende få lov til at udforske Montanas nyeste produkter ‘Montana Mini’. Det er nogle HELT særlige, seje profiler, som skal vise deres nye produkter frem. Glæd dig til at se Mujo Objects, Poppykalas, Celine Hallas og Can Family trylle Montanas produkter om til en smuk og inspirerende udstilling.

Vi glæder os helt vildt til at se Montana i FindersKeepers univers!

BILLETTER //

Fra d. 2. januar 2020 frem til d. 22. februar er det muligt, at købe dagsbilletter til særlig Early Bird pris (25 kr.). Early Bird billetten kan du bruge enten lørdag eller søndag.

Til FindersKeepers kan du både købe dagsbilletter og weekendbilletter. Med en dagsbillet får du et stempel i indgangen, og du har dermed adgang hele den pågældende dag. Med en weekendbillet får du et weekend-armbånd, som giver dig adgang til FindersKeepers hele weekenden.

  • Alm. dagsbillet // 40 kr. i forsalg og 50 kr. i døren.
  • Weekendbillet // 60 kr. i forsalg og 70 kr. i døren.
  • Børn under 12 år har gratis adgang
  • Studerende & pensionister har gratis adgang med hhv. gyldigt studiekort og sygesikring.

Vi glæder os til at se dig til en helt fantastisk weekend!
Kærlig hilsen hele FindersKeepers-teamet

CORONAVIRUS //

Der er blevet sent en anbefaling ud fra myndighederne angående arrangementer over 1000 mennesker. Vi vil indtil videre gennemføre FindersKeepers denne weekend d. 7.-8. marts dog med reduceret kapacitet, men med styrket opmærksomhed.

Vi følger selvfølgelig myndighedernes og Sundhedsstyrelsens anbefalinger og holder tæt øje med situationen. Der vil ikke være mere end 1000 besøgende inde ad gangen.

Vi sørger for masser håndsprit – undgå at give hinanden hånd, kys og kram, selvom I har lyst 🙂  

Vi følger situationen og Sundhedsstyrelsens anbefalinger, og holder jer opdateret, hvis der skulle forekomme ændringer.  

Mvh Hele FindersKeepers-teamet. 

FIND VEJ //

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL //

Find vej: gå/cykel, offentlig transport og bil

Med offentlig transport //
Hovedbanegården den tætteste s-togsstation og bus stop. Her fra er der 3 minutters gang til Øksnehallen.

Med bil //
Kommer du i bil er der mulighed for at finde parkering i området, der er en større parkeringsplads i den “Hvide Kødby” – husk at trække en P-billet.

Hvordan kan jeg betale på markedet?

Der er både mulighed for betaling med kontant og dankort i indgangen til FindersKeepers. Bemærk dog, at det kun er indgange mærket med ”kontant/dankort”, som tager imod kontanter og betaling med dankort. Billetto-køer og VIP-køer tager hverken imod kontant eller dankort. Bemærk venligst, at du IKKE kan hæve over i indgangen.

Det er som udgangspunkt ikke muligt at betale med dankort hos designerne. Vi har dog opfordret vores designere til at benytte app’en mobilepay, så et godt tip er at downloade denne app til din smartphone. Vi kan dog aldrig garantere, at designerne godtager denne form for betaling. Husk derfor altid kontanter!

Da det ikke er muligt at hæve penge på Det Gamle Grønttorv, opfordrer vi alle til at hæve penge, inden de ankommer.

Skal jeg printe min billet ud?

Nej, det er ikke nødvendigt. Vi kan scanne den direkte fra din smartphone.

Kan jeg købe mad og drikke på markedet?

Ja, der er rig mulighed for at købe mad og drikke på streetfood markedet på pladsen foran Øksnehallen. Hertil er der fri adgang.

Hvor kan jeg parkere?

Der er parkeringspladser i området, blandt andet i den “Hvide Kødby”.

Parkeringen koster 19 kr pr. time og betaling kan ske

Må jeg have barnevogn med ind?

Ja! Vi elsker børn!

Hvilke designere kan jeg møde?

Du kan se et udvalg af de deltagende designere på FindersKeepers designmarked lige her.

UDSTILLENDE DESIGNERE //

Du kan møde mere end 200 skønne udvalgte designere og kreative iværksættere til FindersKeepers designmarked i Øksnehallen. Se et udvalg af disse herunder.