DESIGNMARKED I AARHUS SEPTEMBER 2021

// GODSBANEN I AARHUS
// D. 11.-12. SEPTEMBER 2021
// KL. 11:00-17:00

✨ VI ER ENDELIG TILBAGE! ✨

Efter 1,5 års nedlukning kommer FindersKeepers Designmarked endelig til smilets by igen og vi kan slet ikke vente!

OM MARKEDET //
Vores mission er at bringe de mest talentfulde, inspirerende og kreative designere sammen med alle jer design- og kunstelskere.

FindersKeepers Designmarked er stedet, hvor du altid kan finde nyt og unikt design. Her kan du gå på opdagelse hos de 77 dygtige designere, kunstnere og kreative iværksættere, hvor du kan købe møbler, interiør, billedkunst, fotografi, keramik, tøj, smykker, planter og meget mere. Det er både upcoming, men også mere etablerede designere, der er at finde på markedet.

Så kom til FindersKeepers Designmarked d. 11.-12. september på Godsbanen i Aarhus, og oplev en udpræget kærlighed for design og detaljen, mød udstillere med noget på hjerte og kom helt på processerne bag.
Se alle 77 deltagende udstillere her.

DET SKER //
Kom til blomsterkrans workshop ved Studio About, hvor du kan binde en krans med deres smukke papirblomster 🌸

Der vil være flere workshops begge dage indenfor nedenstående tidsrum:
Lørdag: 11:00-16:00
Søndag 11:00-15:30

Slå et sving forbi Studio Abouts stand når du kommer på markedet, og sikre dig en plads omkring bordet med dine bedste Finders-venner.
Obs! Det er ikke nødvendigt at booke plads på forhånd.

GOODIEBAG //
De første 100 personer, der ankommer lørdag og søndag, får en skøn FindersKeepers goodiebag med en masse lækkerier. Det er lykkedes os at lave den til dato vildeste goodiebag med en masse opturs-produkter fra bl.a. Bonnier, Barebells, Mash-Up, Simply Chocolate, Klar, Frankful, Partyinabox, Simpelt.dk, Glittergrej og Sweetkynd.

ENTRÉ & PRISER //
Dagsbillet: 50 kr.
Weekendbillet: 70 kr.
Børn under 12 år: Gratis

Køb din billet i forsalg og kom ind fra kl. 10:45 – vi scanner din billet direkte fra din telefon i køen allerede inden dørene åbner.

Skynd dig at invitere din bedste Finders-ven, og så glæder vi os til at se jer til en helt fantastisk weekend!

Hold dig opdateret på Facebook-begivenheden før og under markedet.

Følg med på vores kanaler //
Instagram – @finderskeepersdk & @shop.finderskeepers
Facebook – FindersKeepers Aarhus

Vi glæder os helt vildt til at tilbringe en weekend i selskab med dig!
– FindersKeepers-teamet💘

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Covid-19

Pr. 1. september ophører de fleste restriktioner i Danmark. Det vil sige at vi kan afvikle marked mere eller mindre som inden Covid-19 tog sit indtog i verden. Dette glæder vi os meget over! 🥳

  • Det er ikke et krav at du som gæst, standholder eller arrangør skal have eller fremvise Coronapas efter d. 1. september. Dog opfordrer vi som arrangører til at du som gæst eller standholder bliver testet op til markedet. Der findes testcenter i Scandinavian Congress Center ved indgangen lige ved siden af Godsbanen.
  • Vi vil, som Mette Frederiksen på seneste pressemøde (d. 23. aug.), opfordre til at man som gæst og standholder bruger sin almindelige sunde fornuft når man besøger markedet – hold afstand, nys og host i dit ærme og sprit dine hænder og håndled af jævnligt.
  • Vi vil facilitere håndsprit ved begge ind- og udgange, og opfordrer alle stande til at have håndsprit tilgængeligt.
  • Slutteligt opfordrer vi selvfølgelig til, hvis uheldet skulle være ude og du oplever symptomer på smitte, at du bliver hjemme i din seng og plejer dig selv og skåner dine medmennesker ⭐️

Vi glæder os helt vildt til at se jer snart!
TAK for jeres store støtte og opbakning! 💘⁠

Find vej til Godsbanen
Hvordan kan jeg betale på markedet?

Der er både mulighed for betaling med kontant og dankort i indgangen til FindersKeepers. Bemærk dog, at det kun er indgange mærket med ”kontant/dankort”, som tager imod kontanter og betaling med dankort. Billet-køer og VIP-køer tager hverken imod kontanter eller dankort. Bemærk venligst, at du IKKE kan hæve over i indgangen.

Det er som udgangspunkt ikke muligt at betale med dankort hos designerne. Vi har dog opfordret vores designere til at benytte app’en MobilePay, så et godt tip er at downloade denne app til din smartphone. Vi kan dog aldrig garantere, at designerne godtager denne form for betaling. Husk derfor altid kontanter!

Da det ikke er muligt at hæve penge på Godsbanen, opfordrer vi alle til at hæve penge, inden de ankommer.

Skal jeg printe min billet ud?

Nej, det er ikke nødvendigt. Vi kan scanne den direkte fra din smartphone.

Hvor kan jeg parkere?

Det er muligt at parkere på Godsbanens parkeringsplads eller i P-kælderen ved Scandinavian Congress Center. Husk at trække en P-billet!

Må jeg have barnevogn med ind?

Ja! Vi elsker børn!

DELTAGENDE DESIGNERE //

Følg med i hvilke designere, der udstiller på markedet her.