DESIGNMARKED I AARHUS SEPTEMBER //

DATO // 12.-13. SEPTEMBER 2020
STED //GODSBANEN
TID // 11-17 LØR & SØN

DATO // 12.-13. SEPTEMBER 2020
STED // GODSBANEN, AARHUS
TID // 11:00-17:00 LØRDAG & SØNDAG

FINDERSKEEPERS & COVID 19 //

Vi kan ikke beskrive, hvor meget vi glæder os til at samle jer designelskende besøgende og kreative designere. Men det er også en anderledes tid, hvor vi vil gøre alt for at være opdateret på de nyeste retningslinjer ift. Covid19, og vi vil sørge for, at det er så trygt som overhovedet muligt at være besøgende til FindersKeepers, hvor vi sørger for afstand og masser af håndsprit.

… Var du en af dem, som allerede nåede at købe billet til markedet i Aarhus i april, som blev udskudt pga. Covid19? Så kan du selvfølgelig bruge den billet til markedet i september eller en af de senere markeder!

HVAD SKER // 

Vores mission er at bringe de mest talentfulde, inspirerende og kreative designere sammen med alle jer design- og kunstelskere.

FindersKeepers Designmarked er stedet, hvor du altid kan finde nyt og unikt design. Her kan du gå på opdagelse hos de over 80 dygtige designere og kreative iværksættere, hvor du kan købe møbler, interiør, billedkunst, fotografi, keramik, tøj, smykker, planter og meget mere fra de nyeste designere. Det er både upcoming, men også mere etablerede designere.

Du kan se de seje & kreative designere, som deltager på designmarkedet i Aarhus lige her (opdateres løbende).

Hold dig fuldstændig opdateret på alt, hvad der skal ske til FindersKeepers Designmarkedet på Godsbanen 12.-13. september ved at deltage i begivenheden på facebook eventet.

Oplev en forkærlighed for design & detaljen, mød designere med noget på hjerte & kom helt på designprocesserne.

ENTRÉ & PRISER //

Til FindersKeepers kan du både købe dagsbilletter og weekendbilletter. Med en dagsbillet får du et stempel i indgangen, og du har dermed adgang hele den pågældende dag. Med en weekendbillet får du et weekend-armbånd, som giver dig adgang til FindersKeepers hele weekenden.

Early Bird dagsbillet med rabat // 25 kr. i forsalg
Fra 7. juli frem til d. 29. august 2020 er det muligt, at købe dagsbilletter til særlig Early Bird pris. Early Bird billetten gælder til enten lørdag eller søndag
Dagsbillet: 40 kr i forsalg // 50 kr i døren
Weekendbillet: 60 kr i forsalg // 70 kr i døren
OBS. alle billettyper pålægges et gebyr på 4 kr.

Børn under 12 år: Gratis entré
Pensionister: Gratis entré
Studerende med gyldigt studiebevis: Gratis entré 

GOODIEBAGS //

De første 100 personer, der ankommer lørdag og søndag, får en skøn FindersKeepers goodiebag med en masse lækkerier i fra vores skønne sponsorer!

Vi glæder os til at tilbringe en weekend sammen med dig!
– FindersKeepers-teamet💘

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Covid19

Det har uden tvivl været en anderledes og udfordrende tid med Covid19. Vi holder løbende øje med de nyeste retningslinjer ift. Covid19, og sørger for at det er trygt at være besøgende til FindersKeepers. Vi sørger for, at det er muligt at kunne holde afstand uden for mange mennesker og så masser af håndsprit. Skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål // [email protected]

Var du en af dem, som allerede nåede at købe billet til markedet i Aarhus i april, som blev udskudt pga. Covid19? Så kan du selvfølgelig bruge den billet til markedet i september eller en af de senere markeder!

Find vej til Godsbanen
Hvordan kan jeg betale på markedet?

Der er både mulighed for betaling med kontant og dankort i indgangen til FindersKeepers. Bemærk dog, at det kun er indgange mærket med ”kontant/dankort”, som tager imod kontanter og betaling med dankort. Billetto-køer og VIP-køer tager hverken imod kontant eller dankort. Bemærk venligst, at du IKKE kan hæve over i indgangen.

Det er som udgangspunkt ikke muligt at betale med dankort hos designerne. Vi har dog opfordret vores designere til at benytte app’en mobilepay, så et godt tip er at downloade denne app til din smartphone. Vi kan dog aldrig garantere, at designerne godtager denne form for betaling. Husk derfor altid kontanter!

Da det ikke er muligt at hæve penge på Godsbanen, opfordrer vi alle til at hæve penge, inden de ankommer.

Skal jeg printe min billet ud?

Nej, det er ikke nødvendigt. Vi kan scanne den direkte fra din smartphone.

Hvor kan jeg parkere?

Det er muligt at parkere på Godsbanens parkeringsplads eller i P-kælderen ved Scandinavian Congress Center. Husk at trække en P-billet!

Må jeg have barnevogn med ind?

Ja! Vi elsker børn!

DELTAGENDE DESIGNERE

Se billeder af designerne i galleriet her