17.-18. JUNI 2023
ØKSNEHALLEN
11-17 LØR & SØN

FINDERSKEEPERS SOMMERMARKED I ØKSNEHALLEN

FindersKeepers åbner dørene til et sommer designmarked i Øksnehallen den 17.-18. juni fra 11.00-17.00!

FindersKeepers Designmarked forvandler Øksnehallen til en atmosfærefyldt designoplevelse midt i Kødbyen. Du vil opleve inspirerende og nytænkende design, og få en oplevelse der summer af alle sommerens design tendenser og varme sommer fornemmelser.

DESIGN & SOMMER VIBES

Øksnehallen bliver fyldt med 150 udvalgte designere, kunstnere, kreative iværksættere, som alle sælger deres unikke produkter. Imellem dem kan du finde design fra Mak Misho, Julie Ebens, Studio Stars, Rosemunde Dora Brüsch, M1R, Paloma Rose, HardRomantic, Gunma, IX Studios, Kami, Flow Intimates, Klub venus, Moro Moro Studio og mange flere talentfulde iværksættere.

SECONDHAND

Du kan også shoppe secondhand direkte fra garderoben fra Sofie Ken, Lea P. Voisin, My A. Fournais, Dennis Brøndt, Mette Dalgaards, Emma Moldt, Nicklas Bøhm, Marie Hindkær, Emma Krab, Clara Liisberg og mange flere, som sælger ud af alt det, vi andre drømmer om.

MAD OG DRIKKE

Vi kommer igen til at have et område med mad og drikke, hvor du kan smage og dufte på kaffe, is, chokolade, vin og meget mere. Du kan også nyde et glas naturvin fra Bobo Vin imens du går på opdagelse blandt alle de designerne!

FINDERS FLOWER MARKET

Her kan du følge blomsternes rejse fra blomstermarken, til de kommer i spande og bliver transporteret i varebilen, til de til sidst bliver smukt bundet til livets forskellige begivenheder. Du kan købe en Finders Flower blomsterbuket og møde Thilde, skaberen af Poppykalas’ magiske blomsterunivers.

Du kan lære at binde din egen buket sammen med det spirende blomstertalent Mathilda fra RHODflowers. Køb din blomsterbinder billet her

BILLETTER

Dagsbillet: 50 kr. (gælder lørdag eller søndag)
Weekendbillet: 70 kr. (gælder hele weekenden!)

Børn under 12 år: Gratis
Køber du din billet i forsalg kan du komme ind allerede 10.45!
OBS. alle billettyper pålægges et gebyr på 5 kr.

Psst… Der er goodiebags til de første 100 gæster med lækre sager fra BoBedre, COCOHAGEN, WBalance, DoDesign, SugarPilots og Smiling Concept! Der er også BoBedre magasin til de første 500 både lørdag og søndag!

Du kan også købe din billet i døren når du ankommer til Øksnehallen. Vi tager imod Mobilepay, kort og kontanter.

SE ALLE UDSTILLERE TIL ØKSNEHALLEN D. 17.-18. JUNI LIGE HER

Vi har samlet 150 fantastiske designere, kunstnere og iværksættere og endnu engang fået de sejeste secondhand garderober med i Øksnehallen. Se dem her!

HOLD DIG OPDATERET

Hold dig fuldstændig opdateret på alt, hvad der sker til FindersKeepers Designmarked i Øksnehallen i København d. 17.-18. juni ved at deltage i begivenheden på Facebook

Til FindersKeepers i Øksnehallen vil det være muligt at købe mad og drikkevarer fra Øksnehallens cafe. Der vil være et lounge område, hvor du kan nyde det hele og tage en lille pause fra shopperiet.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Find vej

Med offentlig transport //
Hovedbanegården den tætteste s-togsstation og bus stop. Her fra er der 3 minutters gang til Øksnehallen.

Med bil //
Kommer du i bil er der mulighed for at finde parkering i området, der er en større parkeringsplads i den “Hvide Kødby” – husk at trække en P-billet.

Hvordan kan jeg betale på markedet?

Der er både mulighed for betaling med kontant, dankort og mobilepaye i indgangen til FindersKeepers. Bemærk venligst, at du IKKE kan hæve over i indgangen.

Det er som udgangspunkt ikke muligt at betale med dankort hos designerne, men de fleste tager imod mobilepay, så et godt tip er at downloade denne app til din smartphone. Vi kan dog aldrig garantere, at designerne godtager denne form for betaling. Husk derfor altid kontanter!

Skal jeg printe min billet ud?

Nej, det er ikke nødvendigt. Vi kan scanne den direkte fra din smartphone.

Kan jeg købe mad og drikke på marked?

Ja, der er rig mulighed for at købe mad og drikke i Øksnehallens café.

Hvor kan jeg parkere?

Der er parkeringspladser i området, blandt andet i den “Hvide Kødby”.

Parkeringen koster 19 kr pr. time og betaling kan ske

Må jeg have barnevogn med ind?

Ja! Vi elsker børn!

DELTAGENDE DESIGNERE i JUNI 2023

Aarhuus 12-13 November 2022 / Fabrikken 2-4 dec 2022 / København 17-18 juni 2023
København 17-18 juni 2023 / København 25 26 februar 2023
København 17-18 juni 2023 / København 25 26 februar 2023

Secondhand

Aarhus 23-24 April 2022 / Secondhand
Designmarked: København 17. - 18. juni - Køb billet her Designmarked: Aarhus 10. - 11. juni - Køb billet her