DATO // 22. – 23. Oktober. 2022
STED // ØKSNEHALLEN
TID // 11-17 LØR & SØN

DATO // 22. – 23. Oktober 2022
STED // ØKSNEHALLEN, KØBENHAVN
TID // 11-17 LØRDAG & SØNDAG

HVAD SKER // 

Vores mission er at bringe de mest talentfulde, inspirerende og kreative designere sammen med alle jer design- og kunstelskere.

FindersKeepers Designmarked er stedet, hvor du altid kan finde nyt og spændende designs & masser af inspiration.

Mød over 200 dygtige designere og kreative iværksættere. Du kan købe møbler, interiør, billedkunst, fotografi, keramik, tøj, smykker, planter og meget mere. På deltagerlisten finder du både upcoming designere, kreative iværksættere, kunstnere og etablerede brands.

Du kan også shoppe eksklusivt secondhand tøj i vores secondhand-område. Gå på opdagelse i nogle af Danmarks vildeste garderober! Vi har udvidet det populære designmarked med et eksklusivt secondhand-område.

Hold dig fuldstændig opdateret på alt, hvad der sker til FindersKeepers Designmarked i Øksnehallen i København d. 22.-23. oktober ved at deltage i begivenheden på facebook.

Du kan se de seje & kreative designere, som deltager på designmarkedet i Øksnehallen lige her (opdateres løbende).

Til FindersKeepers i Øksnehallen vil det være muligt at købe mad og drikkevarer fra Øksnehallens cafe. Der vil være et lounge område, hvor du kan nyde det hele og tage en lille pause fra shopperiet.

ENTRÉ & PRISER //

Til FindersKeepers kan du både købe dagsbilletter og weekendbilletter. Med en dagsbillet får du et stempel i indgangen, og du har dermed adgang hele den pågældende dag. Med en weekendbillet får du adgang til FindersKeepers hele dagen både lørdag & søndag.

Du kan med stor fordel købe din billet i forsalg her
Dagsbillet: 50 kr. 
Weekendbillet: 70 kr.
OBS. alle billettyper pålægges et gebyr på 5 kr.
Billetter kan også købes i døren, når du ankommer. Vi tager imod alle kort, mobilepay og kontanter.
Børn under 12 år: Gratis entré

GOODIEBAGS //

De første 100 personer, der ankommer lørdag og søndag, får en skøn FindersKeepers Goodiebag med en masse lækkerier i fra vores skønne sponsorer!

Vi glæder os til at tilbringe en weekend sammen med dig!
– FindersKeepers-teamet💘

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Covid19

Det har uden tvivl været en anderledes og udfordrende tid med Covid19. Vi holder løbende øje med de nyeste retningslinjer ift. Covid19, og sørger for at det er trygt at være besøgende til FindersKeepers. Vi sørger for, at det er muligt at kunne holde afstand uden for mange mennesker og så masser af håndsprit. Skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål // [email protected]

Find vej

Med offentlig transport //
Hovedbanegården den tætteste s-togsstation og bus stop. Her fra er der 3 minutters gang til Øksnehallen.

Med bil //
Kommer du i bil er der mulighed for at finde parkering i området, der er en større parkeringsplads i den “Hvide Kødby” – husk at trække en P-billet.

Hvordan kan jeg betale på messen?

Der er både mulighed for betaling med kontant, dankort og mobilepaye i indgangen til FindersKeepers. Bemærk dog, at det kun er indgange mærket med ”kontant/dankort”, som tager imod kontanter og betaling med dankort. Billetto-køer og VIP-køer tager hverken imod kontant eller dankort. Bemærk venligst, at du IKKE kan hæve over i indgangen.

Det er som udgangspunkt ikke muligt at betale med dankort hos designerne, men de fleste tager imod mobilepay, så et godt tip er at downloade denne app til din smartphone. Vi kan dog aldrig garantere, at designerne godtager denne form for betaling. Husk derfor altid kontanter!

Skal jeg printe min billet ud?

Nej, det er ikke nødvendigt. Vi kan scanne den direkte fra din smartphone.

Kan jeg købe mad og drikke på marked?

Ja, der er rig mulighed for at købe mad og drikke i Øksnehallens café.

Hvor kan jeg parkere?

Der er parkeringspladser i området, blandt andet i den “Hvide Kødby”.

Parkeringen koster 19 kr pr. time og betaling kan ske

Må jeg have barnevogn med ind?

Ja! Vi elsker børn!

DELTAGENDE DESIGNERE

Aarhus 24. - 25. September 2022 København 22. - 23. Oktober 2022