Designmarked i København

DATO // 4.-5. NOVEMBER 2017
STED // LOKOMOTIVVÆRKSTEDET, KØBENHAVN SV
TID // 11:00-17:00 LØRDAG & SØNDAG
FACEBOOKEVENT

Entrè & priser

Til FindersKeepers kan du både købe dagsbilletter og weekendbilletter. Med en dagsbillet får du et stempel i indgangen, og du har dermed adgang hele den pågældende dag. Med en weekendbillet får du et weekend-armbånd, som giver dig adgang til FindersKeepers hele weekenden.

Der er virkelig mange fordele ved at købe billet i forsalg:
  • Du sparer penge, i forhold til prisen i døren
  • Du kommer ind 15 min før alle andre, kl. 10.45
  • Vi scanner din billet direkte fra din telefon, allerede i køen
  • De første 1000 gæster får et magasin fra Bo Bedre og Costume

GOODIEBAGS // De første 100 personer der ankommer lørdag og 100 søndag får en skøn FindersKeepers goodiebag med lækkerier fra BO BEDRE, Costume, Magasinet Liv, Barebells, Vitamin Well, Simply Chocolate og The True Gum.

Køb billet her: BILLETTO
Dagsbillet: 40 kr. i forsalg / 50 kr. i døren
Weekendbillet: 60 kr. i forsalg / 70 kr. i døren
Børn under 12 år: Gratis

* Bemærk venligst, at al henvendelse i forbindelse med billetter købt online på Billetto skal foregå gennem Billetto. FindersKeepers kan desværre ikke assistere ved tekniske fejl, manglende billet-bekræftelser etc. Ret derfor altid henvendelsen til Billetto, såfremt der skulle være sket en fejl, eller der opstår problemer i forbindelse med billetkøbet.

Om markedet

FindersKeepers Designmarked er stedet, hvor du altid kan finde nyt og unikt design. Gå på opdagelse hos de dygtige designere og kreative iværksættere, hvor du kan blive inspireret og købe møbler, interiør, billedkunst, fotografi, keramik, tøj, smykker, planter og meget mere. Se designerne der deltager her: www.finderskeepers.dk/designere/ (opdateres løbende)

Til dette FindersKeepers Designmarked kan du som noget særligt opleve udstillingen ‘Show The Way’ med bæredygtigt design, lære papirmarmorering på en workshop med MarbleMatter, gå på opdagelse i FindersKeepers Kids børneområdet og vores grønne botaniske område FindersKeepers Bloom og få stillet sulten på vores lækre madmarked Finders Eaters. Læs mere om markedet nedenfor.

FindersKeepers udstilling: ‘Show The Way’ //
Se den nye generation af designere fra KADK præsentere deres bud på mulige løsninger på nogle af vor tids største udfordringer. Udstillingen ‘Show The Way’ sætter fokus på, hvordan design kan bidrage til at skabe en mere bæredygtig verden.

FindersKeepers Workshop x Marble Matter //
Deltag i en “Mini Marbling Workshop” hvor seje Marble Matter vil lære dig at marmorere papir og du skaber fire af dine helt egne papir prints på kort og konvolutter, som du får med hjem. Billetter koster 250 kr. inkl. alle materialer og entré til FindersKeepers og kan købes på forhånd via www.marblematter.com/shop

FindersKeepers Kids //
Vi gentager succesen fra maj med et helt område dedikeret til design for de mindste. Her kan du finde lækkert legetøj, møbler til de mindste, fint børnetøj og søde accessories til børneværelset. Alt imens kan børnene slå sig løs på det store tegneområde.

FindersKeepers Bloom //
Her kan du opleve grønne tendenser og blive præsenteret for flotte planter, botaniske prints, smukke vaser og mere til et æstetisk planteliv – alt sammen noget du kan købe med hjem.

Finders Eaters //
Find lækker mad og drikke i en række street-food boder, som du kan nyde i Finders Eaters området eller få dig en kop kaffe og tag en pause i vores loungeområde.

Vi glæder os til at se dig!
– FindersKeepers-teamet

Oversigt – klik på kortet for et større billede

FIND VEJ

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Find vej: gå/cykel, offentlig transport og bil

På cykel eller gåben //
Du kan komme på cykel eller gåben både via Enghavevej og Dybbølsbro.

Fra Enghavevej skal du gennem en cykeltunnel, som du finder på modsatte side af CPH Skatepark.

Hvis du kommer fra Dybbølsbro skal du dreje til højre ved Kalvebod Brygge, lige ved Fisketorvet. Herfra tager cykelturen kun 3 minutter.

Med offentlig transport //
Dybbølsbro st. er den tætteste s-tog station. Derfra er der 8 minutters gang til Lokomotivværkstedet.

Bus 34 kører til stoppestedet Otto Busses Vej (Vasbygade), og bus 3A, 10 og 14 kører til Bavnehøj Hallen (Enghavevej). Fra begge stop er der kun en kort gåtur til Lokomotivværkstedet.

Med bil //
Kommer du i bil skal du køre via Kalvebod Brygge. Der er i øvrigt masser af parkeringspladser ved Lokomotivværkstedet, men husk at trække en P-billet.

Hvordan kan jeg betale på markedet?

Der er både mulighed for betaling med kontant og dankort i indgangen til FindersKeepers. Bemærk dog, at det kun er indgange mærket med ”kontant/dankort”, som tager imod kontanter og betaling med dankort. Billetto-køer og VIP-køer tager hverken imod kontant eller dankort. Bemærk venligst, at du IKKE kan hæve over i indgangen.

Det er som udgangspunkt ikke muligt at betale med dankort hos designerne. Vi har dog opfordret vores designere til at benytte app’en mobilepay, så et godt tip er at downloade denne app til din smartphone. Vi kan dog aldrig garantere, at designerne godtager denne form for betaling. Husk derfor altid kontanter!

Da det ikke er muligt at hæve penge på Det Gamle Grønttorv, opfordrer vi alle til at hæve penge, inden de ankommer.

Skal jeg printe min billet ud?

Nej, det er ikke nødvendigt. Vi kan scanne den direkte fra din smartphone.

Kan jeg købe mad og drikke på markedet?

Ja, der er rig mulighed for at købe mad og drikke i vores udvalgte caféer og madvogne.

Hvor kan jeg parkere?

Når du skal parkere ved lokomotivværkstedet er det vigtigt at benytte de to store grusparkeringspladser lige ved lokomotivværkstedet. Her vil stå parkeringsvagter klar til at hjælpe med at dirigere.

Parkeringen koster 20 kr pr. time og 200 kr pr. døgn. Betaling kan ske med appen MobilParkering.

Må jeg have barnevogn med ind?

Ja! Vi elsker børn!

Hvilke designere kan jeg møde?

Du kan se et udvalg af de deltagende designere på FindersKeepers i København lige her.

DESIGNERE I KØBENHAVN

Du kan møde en masse skønne designere og kreative iværksættere til FindersKeepers i København 4.-5. november. Se et udvalg herunder – opdateres løbende…