Doyoumindart

Værkerne er komponeret af tanker og stemninger, der kanaliseres ud i motiver med poetiske og filosofiske tekster. Tilsammen udgør motiv og tekst et unikt udtryk, som udfordrer og aktiverer beskuerens fantasi.

Billederne skabes i en særlig proces, hvor håndmalede og håndklippede felter og former er sat sammen til motiver, der forstørres i en grafisk og digital produktion. Billederne printes som vandbaseret 11- farvers certificeret giclée-print på syrefrit 100 % bomuldspapir, hvilket tilfører værkerne en høj grad af stoflighed.

Alle print laves i meget begrænset oplag og nummereres og signeres.

doyoumindart viste i januar 2019 sin første serie af billeder ’In Time’ på 25 motiver, som var et samarbejde mellem Katrine Engman og Rikke Carlsen og siden har Katrine lavet to serier af billeder ’Transformation’ og de sidste ’Reaction’, som er helt nye fra december 2019.

Katrine Engman er en kunstnerisk og kreativ sjæl, som kommer fra en familie, hvor kunst, kultur, arkitektur, psykologi og filosofi er evigt tilstede. Disse elementer kombinerer Katrine Engman med inspiration fra den skønne natur på Møn, hvor hun bor og har sit værksted i en gammel skole, hvor man også kan se billederne.

Website

Instagram

Facebook

Category
Julemarked Kulturhuset 14-15 December 2019, København 16-17 Februar 2019, København 24-25 august 2019, København 7-8 marts 2020