FengshuiROOMS

Dansk

FengshuiROOMS har som overordnet formål til dig at udsøge særlige Feng Shui symbolik produkter, som kan skabe god energi i dit hjem og understøtte lige præcis den forandring og den udvikling, som du har ønske om.
Min baggrund for at skabe denne webshop består af 30 års erfaring og udvikling af markedsføring og visual merchandising med kvalitetsprodukter til danske hjem. Kombineret med værdifuld viden fra min nyeste uddannelse fra Nordisk Akademi for Lotus Feng Shui, er jeg nu i gang med at skabe et univers med Feng Shui symbolik i skandinavisk stil, som passer perfekt ind i nordiske hjem.
Filosofien er, at bevidst indretning vil hjælpe dig til at nå dine mål og drømme, og grundlæggende handler Feng Shui symbolik om at skabe god energi i dit hjem; når du ændrer energien i dit hjem, ændrer du også dit mindset og derfor også dine muligheder i livet.
Jeg håber, du vil følge udviklingen på min nye webshop, og at du vil finde produkter, som kan hjælpe dig til den forandring og udvikling, som netop du ønsker.

Instagram

Website

Category
København 02-03 december 2023, København 14-15 oktober 2023, København 23-24 marts 2024, København 25 26 februar 2023
Designmarked: København 25.-26. maj