WUM – woodUmix

woodUmix – eller bare WUM – er et nyt dansk design brand inden for interiør med den første kollektion af lamper i handelen i 2018. Der er tale om dansk design og -håndværk, hvor der er kælet for detaljen. Virksomhedens målsætning er at bringe nye unikke produkter på markedet, der signalerer bæredygtighed, et brud på ”køb og smid væk-kulturen” og sætter fokus på det stolte danske håndværk. Der er således tale om kvalitetsprodukter i holdbare materialer og stilsikkert design, der skal kunne fungere i rigtig mange år.

Til produkterne hører den gode historie om det nære, det lokale, og det tætte samarbejde mellem designer og håndværker, der i sidste ende giver sig udslag i produkternes endelige udtryk. Virksomhedens navn er ikke tilfældigt. wood manifesterer lidenskaben for træ. Umix (you mix) signalerer ønsket om at inddrage kunderne i produkternes endelige design og udtryk. Customization er en del af virksomhedens DNA på linje med ønsket om bæredygtige produkter, der produceres lokalt i tæt samarbejde med socialt ansvarlige underleverandører

ENGLISH //

woodUmix, or simply just WUM, is classical Danish design building on the strong crafting traditions in Scandinavia. The characteristics of our products are simplicity, high quality and consistency in design, but with a twist. We try to think out of the box in order to present new designs. We dare to be different, also in the way we approach the market.

 

Website
Facebook
Instagram

Category
København, København 10-11 November 2018
Tags
Living