Det sker: Design, craftmanship & streetfood i Øksnehallen

Det sker: Design, craftmanship & streetfood i Øksnehallen

Til FindersKeepers Designmarked i Øksnehallen d. 25.-26 august kan du komme helt tæt på designernes arbejde, når vi omdanner de smukke lokaler til det ultimative mekka for design og kunsthåndværk MIDT i Kødbyen i København.

Godt design er kendetegnet ved gedigent håndværk, en stærk designproces med forkærlighed for detaljen og en kreativ tankegang. Vi har til markedet i Øksnehallen gjort os ekstra umage for at alle gæster får en ekstra god oplevelse og en grund forståelse for, hvor meget arbejde designere lægger i processen fra idé til færdigt produkt.

OPLEV UDSTILLINGEN “MORE THAN DESIGN” //

Kunsthåndværk er et meget vidt begreb, der spænder mellem ordinær dagligdags brugsdesign til mere kunstneriske produkter. På særudstillingen ”More Than Design” sætter vi fokus på den mere kunstneriske del af ordet kunsthåndværk. På udstillingen kan man opleve en perlerække af værker og se eksempler på, hvordan de er blevet til. De talentfulde designere, som er med på udstillingen, er Søren Betak, Sigrid Buus, Laura Dalgaard, Troels Flensted, Simon Hjermind Jensen, Amanda Lilholt, Stine Mikkelsen, Matias Møllenbach, Jesper Su Rosenmeier, Kaja Skytte og Kasper Thorup.

MØD DESIGNERNE OG SE DERES ARBEJDENDE VÆRKSTEDER //

Som forbruger af designprodukter er det ofte kun slutproduktet, man ser og forelsker sig i, uden at man nødvendigvis har en forståelse for det store arbejde og håndværk, der ligger i frembringelsen af nyt, smukt og innovativt design.

Håndværk kan måske for det utrænede øje se let ud, men i virkeligheden er det en lang og tidskrævende proces.

Med de arbejdende værksteder ønsker FindersKeepers at give de besøgende mulighed for at komme helt tæt på designernes håndværk og proces og opleve, hvordan designprodukterne bliver til. Her vil man blandt andet kunne møde vævere fra Guatemala hos Pura Utz, se keramik blive drejet af Bo/Tyrrestrup, se snedkeren Søren Ulrich arbejde i træ og mange flere.

MASSER AF LÆKKERT DESIGN//

Som altid udstiller en masse fantastiske designere på markedet inden for alt fra møbler, keramik, glas og grafik til tekstiler, smykker, og kreativ botanik. Mere end 170 nøje udvalgte designere byder på en sand overflod af smukke designprodukter. Som altid er FindersKeepers et oplagt sted at besøge, når man skal finde den perfekte, betydningsfulde gave til en ven eller til sig selv.

Du kan se alle designerne her

STREET FOOD MARKED OG MAD I LANGE BANER //

På pladsen foran Øksnehallen vil der være et større street food-marked, som er åbent for alle. Her inviterer FindersKeepers Københavnerne til at nyde sensommeren med lækker mad og drikke fra bl.a. Kiin Kiin, Pastor Tacos, Fuego, Crepes a’la Carte, Bike & Bake, Snack & Blues, Jakobsens Pita, The Fish Project, Grab’n go burgers og Rosévognen. Om lørdagen har man også mulighed for få en ekstra oplevelse, når der afholdes Vesterbro Ringridning lørdag på pladsen.

Følg eventet “FindersdKeepers Streetfood Mared” på Facebook: // Her 

BLIV EN DEL AF DET HELE //

Hvis du ikke vil gå glip af det hele, så køb billet her:

Vil du følge med på eventet? Så tilmeld dig her:

https://www.facebook.com/events/2064261843828236/  

 

Find vej // 

homepage erstellen lassen
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Designmarked: København 31. august - 01. september Designmarked: Aarhus 28.-29. september