DET SKER: FindersKeepers Designmarked X YUME

DET SKER: FindersKeepers Designmarked X YUME

DATO // 10.-11. NOVEMBER 2018
STED // LOKOMOTIVVÆRKSTEDET, KØBENHAVN
TID // 10.45 – 17.00 LØRDAG & SØNDAG

Til FindersKeepers Designmarked i Lokomotivværkstedet d. 10.-11. november er vi teamet op med ekstremt dygtige og samvittighedsfulde YUME for sammen at sætte fokus på bæredygtighed. Men hvorfor netop bæredygtighed? Svaret er enkelt. Fordi fremtidens design er bæredygtigt.

At vi skal lære at bruge verdens ressourcer på en ny, gennemtænkt og mere intelligent måde betyder dog ikke, at vi ikke kan omgive os med smukke ting. Men vi skal indrette os bæredygtigt. I overført betydning og helt konkret i vores hjem. De ting, vi omgiver os med og klæder os i, skal ikke gøre mere skade end gavn. Er fremtiden så fyldt med pallemøbler og brune nuancer? Slet ikke. Æstetik og spændende design går i dag hånd i hånd med bæredygtighed og socialt ansvar – kom selv og se!

DET SKER:

OPLEV UDSTILLINGEN “SHAPES OF SUSTAINABILITY” //

Udstillingen ’Shapes of Sustainability’ udforsker relationen mellem bæredygtighed og design, når vi omdanner hele midtergangen af Lokomotivværkstedet til et stort udstillingsområde. Her viser vi, hvordan du kan indrette dit hjem med bæredygtige designprodukter uden at gå på kompromis med hverken æstetik eller kvalitet. Vi fortæller historien bag nogle af de mest bæredygtige og innovative produkter lige nu, og vi inspirerer dig med designprodukter kurateret i fire forskellige farver.

SHOP & MØD OVER 200 DESIGNERE //

Til markedet i Lokomotivværkstedet kan du møde ildsjælene bag de mere end 200 design brands som deltager og shoppe deres produkter indenfor kategorierne keramik, møbler, interiør, billedkunst, fotografi, tøj, smykker, kreativ botanik og meget mere.

Se de deltagende designere her.

SMUKT X BÆREDYGTIGT // DESIGNERKONKURRENCE

De 10 finalister i vores store designkonkurrence bliver udstillet med deres produkter og vinderen bliver offentliggjort under markedsdagene.
Læs alt om konkurrencen og tilmeld dig eventet her.

TALKS //

Både lørdag og søndag kan du opleve spændende oplægsholdere fortælle om bæredygtig livsstil.

Lørdag d. 10. november:

Kl. 12.00-12.30: Oplev Annette Spanggaard, grundlægger af det sociale smykkebrand Pearl Stories og Kommunikationsdirektør i Danish Refugee Council, fortælle om ‘female empowerment’. Bliv klog på, hvem den bæredygtige kvinde egentlig er.

Kl. 13.30-14.00: Emma Slebsager fra Sustain Daily giver tips og gode råd til at starte nye, bæredygtige juletraditioner. Få idéer til bæredygtige julegaver, pakkeleg og juleoutfits og lær hvordan du mindsker dit madspild

Søndag d. 11. november:

Kl. 12.30-13.00: Johanne Stenstrup fra Sustain Daily fortæller om, hvordan du kan ryde på i ikke-bæredygtige juletraditioner og derigennem får mere ro over overskud i hverdagen. Dertil kommer også inspiration til gode gaver, mindre madspild, pakkeleg og juleoutfits alt sammen i den bæredygtige juleånd.

Kl. 14.00-14.30: Lær hvordan du kan få en mere bæredygtig garderobe sammen med Johanne Stenstrup fra Sustain Daily. Denne talk tager fat i bæredygtighed i modebranchen og hvordan du kan komme i gang med at skabe en personlig og bæredygtig garderobe.

Fra venstre: Emma Slebsager, Annette Spanggaard og Johanne Stenstrup.

SPIS DIG MÆT I LÆKKER  STREETFOOD //

Som sædvanligt byder en række streetfood boder på lækker mad og drikke på pladsen ude foran Lokomotivværkstedet. Denne gang kan du få sulten stillet hos Green Burger, Italian Street Treats, Yipi, Ristet Rug og The Fish Project. I vores indendørs loungeområde serveres kaffen af Peter Larsen Kaffe og Meyers byder på lidt lækkert til.


Vil du ikke gå glip af weekenden?
Så køb din billet nu!

Deltag også i eventet på Facebook og bliv opdateret omkring markedet ved at klikke her.