Det sker: Street Food-marked til FindersKeepers

Det sker: Street Food-marked til FindersKeepers

Få en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige, når FindersKeepers afholder Street Food-marked i forbindelse med vores designmarked i Øksnehallen den 25. og 26. august. Street Food-markedet finder du på pladsen foran Øksnehallen, hvor vi har udvalgt de bedste food trucks til at komme og sørge for, at man ikke går fra FindersKeepers Designmarked sulten. Det er nemlig meget vigtigt for os, at vores gæster ikke kun får en fantastisk designoplevelse, men samtidig også en skøn gastronomisk oplevelse.

Der bliver noget for enhver smag på vores Street Food-marked. Kiin Kiin kommer og laver klassisk asiatisk street food, Pastor Tacos serverer lækre mexicanske tacos og Crepes à la Carte laver traditionelle crepes med et moderne twist. Du vil også komme til at møde Bike & Bake, som laver italienske specialiteter, og the Fish Project, som serverer Fish & Chips af højeste kaliber. Derudover kommer også Fuego, Jakobsens Pita og Grab’n Go Burgers.
Til at slukke tørsten kan man gå i Rosévognen og få et glas rosé eller forbi Mikkeller og få en øl. Selvfølgelig har vi også kaffe som bliver serveret af KAFFEKVÆRNEN og der er smagsprøver fra nye Hle Tea i indgangen.

Lyder det ikke lækkert? Vi glæder os rigtig meget til at smage mad og drikkevarer fra alle food trucks. Men allermest glæder vi os til at se JER til FindersKeepers Designmarked i Øksnehallen d. 25. og 26. august.

Der er gratis adgang til Street Food-markedet og alle er velkomne. Læs mere og tilmeld dig Street Food-markedet på Facebook her.

Har du lyst til deltage i designmarkedet i Øksnehallen? Så kan du købe billet til FindersKeepers i Øksnehallen her.