Cecilie Lund-Rasmussen

Cecilie Lund-Rasmussen er en kunstner, der arbejder inden for flere forskellige genrer, men portrættet er ofte et tilbagevendende motiv i hendes værker.
I motiverne findes ofte – dog ikke i alle tilfælde – et surrealistisk element, eller noget andet, der falder lidt uden for det gængse og klassiske portrætmaleri/tegning.
Hun deltog i programmet ‘Danmarks bedste portrætmaler’ på DR1, hvor hun malede et værk af svømmeren Pernille Blume.
I sine værker er hun ofte inspireret af nogen diskurser i samfundet, som hun på pragmatisk vis fortolker og udfolder på sin egen måde. Andre gange arbejder hun med og fortolker, hvad der sker i den menneskelige hjerne, og hvordan vi eksempelvis bearbejder sorg, glæde eller ængstelighed.
Cecilie designer og laver ligeledes håndlavede smykker, hvor smykkerne er sirligt håndlavet og designet, og derfor er hvert et smykke også et unika. De er designet i en kunstnerisk, enkel, rå og nordisk æstetik, der også bevæger sig og leger i et eventyrligt univers.
På Finders Keepers vil du både kunne finde hendes originale værker, plakater, samt hendes unikasmykker.

Facebook
Instagram

Category
Copenhagen 10-11 November 2018, København 16-17 Februar 2019, København 24-25 august 2019, København 7-8 marts 2020, København 8-9 juni 2019, København 9-10 November 2019
Tags
Artworks, Jewellery