Et lille julemirakel

Et lille julemirakel

FINDERSKEEPERS CHRISTMAS x Papirøen
Der er sket noget fantastisk – et julemirakel faktisk. Vi har altid drømt om at holde Finderskeepers på Papirøen, og nu har vi fået chancen lige inden de smukke rå haller bliver revet ned.

Det er virkelig en ‘once in a lifetime opportunity’ vi ikke har kunne sige nej til! Derfor holder vi I den kommende weekenden, d. 9.-10. december, julemarked i hallen lige ved siden af Copenhagen Street Food (hvor Copenhagen Contemporary ligger nu).

Vi synes julen er en tid, hvor man skal tænke ekstra over, hvad man kan gøre for at glæde andre og en tid hvor mirakler kan ske. Derfor har vi valgt til FindersKeepers Christmas x Papirøen at have fokus på velgørenhed og støtte henholdsvis Mødrehjælpen, Julehjælpen og Børnecancerfonden i forbindelse med markedet.

// MØDREHJÆLPEN
Vi vil gerne prøve at gøre en forskel og hjælpe dem, som har det svært ved at give halvdelen af billetindtægterne til Mødrehjælpen’s juleindsamling. Donationerne går til at støtte de familier i Danmark, der har så lidt, at de ikke selv har mulighed for at give deres børn en juleaften. Hvor meget du ønsker at donere som gæst er op til dig, du bestemmer altså selv prisen på din billet.

Vil du støtte – så køb din billet her: BILLETTO

 

Mødrehjælpens juleindsamling er både en hjælp til familierne lige nu og her, så børnene kan få en jul. Samtidig går halvdelen af det de indsamler til deres rådgivning, så familierne har mulighed for at få hjælp hele året. Det gør de, fordi de af erfaring ved, at rådgivning er den bedste måde at hjælpe familierne ud af den svære situation, som har gjort, at de har måtte søge julehjælp. Mødrehjælpens socialrådgivere vurderer alle ansøgere for at sikre, julehjælp til dem, der har størst behov.
Julehjælpen består af et pengebeløb til julemiddagen samt til en julegave til hvert barn. En typisk ansøger er en enlig forælder med to børn. Du kan læse meget mere om Mødrehjælpens arbejde her: https://moedrehjaelpen.dk/


// JULEHJÆLPEN
Derudover vil der på markedet stå et stort jule-ønske-træ, hvorpå der hænger juleønsker fra børn, som Julehjælpen har indsamlet. Her har du mulighed for at tage et ønske og opfylde det. Det er vigtigt at du opfylder ønsket hvis du tager ét, ellers bedes du hænge det tilbage på træet, da det sidste vi ønsker er at skuffe et barn juleaften.

Julehjælpen formidler med stor glæde kontakt mellem donorer og værdigt trængende familier i hele Danmark. Man kan via Julehjælpen enten donere eller ansøge om hjælp i form af legetøj, tøj, gavekort og alle de mange andre genstande, der bliver doneret af private samt virksomheder. De frivillige bag Julehjælpen kommer ikke i direkte kontakt med donationerne, men formidler blot kontakten mellem donor og ansøger og dette arbejde vil vi virkeligt gerne bakke op omkring og det håber vi meget I vil hjælpe os med.

Du kan få et større indblik i julehjælpens arbejde her: https://www.julehjaelpen.dk


// TEAM RYNKEBY OG BØRNECANCERFONDEN
Sidst men ikke mindst afholder vi flere gange i løbet af både lørdag og søndag velgørenheds-bankospil hvor man kan vinde de vildeste og lækreste præmier. Vi er teamet op med Team Rynkeby og en masse fantastiske sponsorer for at indsamle en masse penge til Børnecancerfonden.
Gå ikke glip af julens bedste banko og samtidig støt Børnecancerfonden – køb her: BANKO-BILLET
Team Rynkeby er et nordisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier. Igennem Team Rynkeby har vi fået mulighed for at støtte Børnecancerfonden.
Børnecancerfonden støtter børn med kræft og deres familier. De finansierer aktiviteter, sender familier på rekreationsophold og uddeler forkælelseslegater til alle børn med en kræftdiagnose. Fonden formidler også viden om børnekræft og støtter den vigtige forskning i diagnostik og behandling af børn med kræft. Hvert år får ca. 200 danske børn kræft. Heldigvis overlever fire ud af fem, men halvdelen har varige skader efter den intensive behandling. Børn med kræft har brug for håb og omsorg. Det samme har deres familier.
Børnecancerfonden er en privat fond, der arbejder alene på baggrund af bidrag fra privatpersoner, virksomheder, indsamlinger, foreninger og andre fonde og det arbejde er vi meget stolte af at kunne  støtte op omkring.
Vi synes børnecancerfonden er og deres arbejder er super sejt hvis du gerne vil læse mere så har du muligheden for det her: https://boernecancerfonden.dk/
Vores mange sponsorer er virkeligt gået all in, og vi glæder os helt vildt til at komme i gang med at spille. Vi sørger for julesnacks og julestemning, du kan vinde de mest vanvittige præmier OG overskuddet går ubeskåret til Børnecancerfonden – Det er win win.
Vi håber meget I har lyst til at komme og nyde de smukke omgivelser en sidste gang, køb julegaver fra de dygtige designere, julehygge og spise lækker mad fra Copenhagen Street Food. Det bliver så fantastisk.
Vi glæder os til at se en masse dejlige mennesker og til at komme i julestemning med Jer!
// Jule kram fra FindersKeepers

VORES FANTASTISKE SPONSORER //
Hay // Kilroy // Lemus // Ganni // Muuto // Stilleben // Handvärk // Nordisk Film // Bonnier // Design Museet // Yolk // Dansk Shop // Crushgrind // FatDane // Amanda Lilholt // By Lille Vilde // Filiokus // By Fossdal // Moo  // Shabaz // Signe Isager // EMS bodypower // Raaw in a Jar // EHR Studio // Dorthe Svarrer // Søren Huss // Mikkeller // Royal Beer // Pølse Kompagniet // Oink Oink CPH BBQ // Vigga // Bakoba // Comme ci comme ca // IKON København // Sebra // Filiokus //  By lille Vilde // Rodeo Hair Concept //  Normann // Atelier Cph // Karina Rahn // My Buemann // Studio Rabies // May Lykke // Stine Hvid // Frk. Holm Photography // RAM’N // Julie Sandlau // Hübsch // Reelight //  Andersen og Jensen // Odense marcipan // Carlsens forlag // Absalon // MASH


OG SKØNNE DESIGNERE //
MANO // Rüder Ingerslev // Grumpy Gabu // By Karlsen nord // Signe Isager // Negeldahl Design // Little Mighty Mint // Louise Egebro // Pechuga // Matias Moellenbach // Moijn // Mathilde Friese // Victoria Mingot // Kontainer Copenhagen // ByFossdal // Nynne Rosenvinge // Sara Mathilde Øster // Tanja Kujiper Ceramics // Bau Design // Appearance // Moons and Junes // Cloughley Jewellery // Mie Frey // Núnoo // Vakkerheim // Mette Handberg // Skall Studio // RAM’N // Mermaid stories // Mirins Copenhagen // Boas Copenhagen // Arkiplant // ADHIAKARA // AMOV apparel Enklamide // Schulz by crowd // Kaja Skytte // Larsen & Eriksen // Harald Hermanrud // True North Design // Swedish ninja // Ziva Cph // Emilie H // Algan // The Wall Market // Oaks and Phoenix // The Kitchen Series // Eberhart // Dybdahl & co // Mai Fashion Design // Tina Munkholm // Flo Flo // About form and function // Upholstery // PLANT KBH