FINDERSFRIENDS: CLICK’N TILE

FINDERSFRIENDS: CLICK’N TILE

Hvis du har brug for at give dit hjem et nyt look, kan du altid lige male stuen over i en anden farve. Og nu er det endelig muligt også at give sit køkken en hurtig make-over – med Click’n Tile.

Click’n Tile er et nyt dansk designprodukt, der er kommet frem med et nyt flisesystem, der gør det muligt for dig, at ændre udtrykket i dit køkken på nemmeste vis. Click’n Tile er grundlagt af Lars Thomsen i 2017, hvor de to mega seje stylister og indretningseksperter Camilla og Malene, fra Hoeg+Møller står for det visuelle.

Kun fantasien, der sætter grænser //

“Med Click’n Tile kan du have et lysegrønt køkken om foråret, og et mørkegrønt om vinteren. Vi kommer til at lave mange flere mønstre, mange flere farver og størrelser, så det kun er fantasien, der sætter grænser… Og så kan du bare gemme dine fliser til næste år,” fortæller boligstylist Malene Møller.

Click’n Tile giver dig mulighed for at følge farvetrends, fordi du kan ændre farver og udtryk hurtigt og let, uden du behøver nogen murer eller andet fagfolk til at hjælpe dig.

“Jeg plejer at sige, at hvis du kan finde ud af at lege med lego, så kan du også finde ud af Click’n Tile. Den eneste forskel er, at du med Click’n Tile kan skære dem til, så de passer lige præcis til dig og dit køkken. Det er ikke låst til et bestemt format, du kan tilpasse det præcis, så det passer dit hjem.” Lars Thomsen.

Reduce // Reuse // Recycle // 

Det smarte ved Click’n Tile er også, at du kan returnere dine fliser, så de bliver genbrugt – og du får dig nogle nye farver, som du kan bruge igen og igen.

Montagepladen er lavet i samme kunststofmateriale som flisen. Det betyder, at Click’n Tile kan producere nye montageplader af overskud fra fliserne og undgå spild. Derudover kræver fliserne mindre energi at producere i forhold til konventionelle fliser, idet konventionelle fliser skal brændes op til 1300 grader.

Få hjælp til stylingen til FindersKeepers //

Til FindersKeepers Designmarked d. 9.-10. november i Øksnehallen kan du få lov til at opleve Click’n Tile og få en snak med Malene og Camilla fra Hoeg+Møller.

De to indretningseksperter vil hjælpe dig med farver og mønstre. I samarbejde med dem kan du få hjælp til køkken. Tag gerne et billede med af dit køkken eller den væg, du kunne tænke dig var fyldt med fliserne fra Click’n Tile, så kan Camilla og Malene helt sikkert hjælpe dig med stylingen.

“Du kan lave mønstre, hvis du har to eller tre farver. Der er så mange retninger man kan gå med Click’n Tile, men de besøgende kan komme og få en masse stylingstips hos os, når der er FindersKeepers Designmarked,” fortæller Malene Møller.

Derudover vil du kunne opleve stylinger, selv prøve kræfter med fliserne og farvekombinationerne. Kom til FindersKeepers og find ud af, hvilken farve dit næste køkkenprojekt skal være. Deltag i eventet HER

TJEK DERES INSTAGRAM HER