FINDERSFRIENDS: TUVA BELFRAGE

FINDERSFRIENDS: TUVA BELFRAGE

Hendes egne illustrationer er hendes frirum. At lave noget i hånden – også for at kunne styre processen selv. Nogle af dem mangler lidt farve nogle steder – og bliver lidt uperfekte, men Tuva synes faktisk at de er det flotteste. Hvert et tryk har ligesom sin egen charme.

Tuva Belfrage studerer visuel kommunikation hos Det Kongelige Danske Kunstakademi, og arbejder ved siden af som grafik designer hos Nina Bruun.

SHOP Tuva Belfrage

Hvordan har det været for dig at være med til FindesKeepers Designmarkeder?
“Det var mega sjovt. Jeg var egentlig lige startet på skole – og synes det var ret grænseoverskridende at skulle stå der og… Sælge sig selv. Jeg var ydmyg og jeg synes jo bare det er sjovt at lave det jeg laver. Jeg har det sådan, at enten så synes folk illustrationerne er mega sjove og ellers synes folk de er grimme. For jeg har jo lidt en grim stil, men det er det jeg synes er fedt.”

“Efterfølgende fik jeg masser af følgere på instagram haha… Men det fedeste er helt klart det at mødes med folk. Jeg mødte en dame, som havde kigget på et print, men hun var ikke helt sikker. Hun fik så mit nummer, hvis hun fortrød. Så mødtes vi faktisk – og hun købte printet. Og det med at jeg vidste, at det landede i armene på en person, som virkelig satte pris på det, jeg havde lavet. Det var så mega fedt!”

Tuva har lavet grafikken til det kommende FindersKeepers Designmarked i Øksnehallen d. 8.-9. juni. På vores goodiebags, som de første 100 gæster, der ankommer lørdag og søndag får, er det også den sejeste grafik lavet af Tuva. Vi har smugkigget på dem… Og vi er ellevilde med dem!

SHOP Tuva Belfrage

Skal du have fingrene i sådan en? Så køb billet i dag – og kom i god tid på dagen.

KØB BILLET

Vi glæder os til at se dig – & Tuva Belfrage, som også har en stand d. 8.-9. juni💖

Du kan tjekke alle designerne ud, der kommer til FindersKeepers Keepers i Øksnehallen lige her.