FINDERSFRIENDS: HOMEHAGEN

FINDERSFRIENDS: HOMEHAGEN

Når Henrik Petersen & Jan Oliver Booth, der står bag brandet Homehagen, designer et nyt sæt sengetøj, starter de altid med at designe en ny stribe eller et nyt print.

“Vi får lavet en stofprøve på fabrikken i Portugal trykt på papir sammen med en farveprøve af de bomuldstråde, vi har designet sengetøjet i, som bliver sendt hjem til os. Når vi så har godkendt farverne og designet, bliver der vævet en prøve af alle farverne på fabrikken, hvor de så sender prøven til os for at godkende det endelige stof,” uddyber Henrik Petersen, der primært står for opsætning og styling.

Homehagen blev til i 2017, men Henrik & Jan har dannet par i over 22 år og er fælles om alle beslutninger i Homehagen.

Jan har arbejdet som modedesigner i 25 år, og Henrik har arbejdet som dekoratør og har haft sin egen interiørbutik i London, hvor Jan og Henrik mødtes.

“Vi elsker farver! Og vi ved at dem, der køber vores sengetøj også er ret glade for vores farvede kanter,” fortæller Henrik. De farvede unikke kanter er også blevet Homehagens signatur.

I Homehagens nye design er der lidt ekstra farve på. Grønne striber med grønne kanter. Men stadig med en hvid bagside, så det kan tones ned. Og som noget helt nyt har Homehagen lanceret børne og junior størrelser! Så nu kan dit barn få matchende sengesæt til dit. 🌈👶🏼

Er du lige så vild med Homehagens nye farver som os? Så er du faktisk så heldig, at du kan være med i konkurrence om at vinde to dyner og tilhørende puder til! Konkurrencen kører på instagram og vi trækker en vinder torsdag d. 20 juni🌈👇🏻

VÆR MED I KONKURRENCEN

Du kan se meget mere til Homehagen lige her & følge deres instagram her.