FindersKeepers apartmentstore No. 9

Præcis som alle andre småbørnsforældre må man som CEO for sin nyopstartede virksomhed konstant tilsidesætte egne behov for at tilfredsstille de små krapyler. Det samme gælder naturligvis Herle, der for snart 4 år siden startede FINDERSKEEPERS. Efter laaaang tids søgen efter sin perfekte rede i København, er det endelig lykkedes hende og hun har fået fingrene i en dejlig lejlighed på Nørrebro. Meeen før hun overhovedet har nået at pakke en eneste Mokai ud af flyttekasserne overhaler babyen hende indenom og indtager hele stedet med upcoming design i 10 dage.

Kort sagt: vi åbner FINDERSKEEPERS Apartment Store No. 9 fra 19. – 28. juni.

update

110 m2 med høje paneler, altan og de smukkeste trægulve står kun og venter på at blive indrettet med alt fra helt unikke lamper over møbler fra de nyeste af de nye på designskolerne til lækre tekstiler, betagende illustrationer, et væld af planter, hånddrejet keramik og meget, meget mere. Kort sagt: alt, hvad der skal til for at skabe et personligt og stilfuldt hjem.

Idéen er at vitterligt ALT skal kunne købes. Vi havde håbet på at selv opvaskebørsten og tapetet var til salg – men der har vi måtte se os slået af tiden. Så hvis der gemmer sig nogle seje, upcoming designere derude, der er eksperter på opvaskebørstefronten; kom frit frem!

Men hvis du er på udkig efter alt andet end opvaskebørster – fx nogle vildt smukke, enkle betonborde fra Eberhart Furniture, en fantastisk sofa eller gyngestol fra Rasmus Warberg, grønt fra Kaktus København og Greenify, sengetøj fra Powwow eller bare gerne vil snuse til de nyeste illustrationer fraMathilde Friese og Ragna Mouritzen og i det hele taget omgive dig med cool, lækkert design til dit hjem, så er FINDERSKEEPERS Apartment Store No. 9 det helt rigtige at bruge din tid på.

Det er lidt det, vi synes er det fedeste ved FINDERSKEEPERS. At vi aldrig har sådan noget HELT på plads før vi står hands on – det er ligesom en af præmisserne i vores branche, når vi arbejder med så mange forskellige mennesker og deres seje designs. Samme præmis er grunden til at vi vælger at lave ting udover vores markeder. Vores kerneformål er jo sådan set at lave den bedste platform for designerne, og der er vores Apartment Store et super godt supplement til markederne. Her får tingene lov at spille sammen og skabe et stort stilleben, hvor designerne komplimenterer hinanden uden at drukne.

Vi håber, I også synes det lyder spændende og glæder os til at invitere jer indenfor på Jagtvej 9, 2. th. på Nørrebro i dagene 19.-28. juni. Vi har åbent mandag-fredag 11-19 og lørdag-søndag 11-17. 

Forventningsfulde hilsner fra produktionskontoret, omgivet af indretningsfreakede piger, skruemaskiner, planteplaneter, rengøringsartikler og en dørtelefon, der konstant summer ind med flere leverancer – det bliver feeedt!