FindersKeepers Kids x Made.by.mee

FindersKeepers Kids x Made.by.mee

Tag godt imod vores nye designbaby, FindersKeepers Kids!

Vi har altid haft massere af design til vores mindre gæster, men designerne har altid stået blandet på resten af designmarkedet. For første gang nogensinde har vi valgt, at slå pjalterne sammen med designerne, og lavet et seperat område, FindersKeepers Kids. 

Til FindersKeepers kids har vi også lavet et samarbejde med dygtige instagramblogger Jill fra @made.by.mee. Sammen har vi lavet et stort område, som bliver fyldt med bæredygtigt design til børn: lækkert legetøj, møbler til de mindste, fint børnetøj og søde accessories til børneværelset. Du kan bla. møde:

Tante Gorilla, Gamcha, Lille Svend, Majlunds, Knit by TrineP, Svært Fint, Lille Spendabel, BOYISH, COLO COLO, Wooden Makings, Ane Bjørn, Mie Frey, Collect Furniture, Lil Boo, Ramn, Little Mighty & Mint, Formvoo, 

Øverst til venstre: Wooden Making, til højre: Tante Gorille. Nederst til venstre Lille Spendabel, til højre: Lille Svend

Mød Made.by.mee

På FindersKeepers Kids har vi udfordret Jill til at indrette et børneværlese, med nogle af de produkter, som inspirerer hende. Derudover laver hun også en installation med vare fra designerne fra FindersKeepers Kids, så du kan gå på opdagelse, blandt nogle af vores favoritter, når det gælder upcoming børnedesignere.

Vi tog os en lille snak med Jill om hendes blog og personligestil:

Fortæl os, hvordan startede made.by.mee? 

Jeg startede min Instagram konto som en almindelig konto for ca 3 år siden. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg havde en stil folk fandt interessant.  Der gik ikke længe før nye følgere kom til. Jeg blev hurtigt kontaktet af diverse bolig- og børnemagasiner. Det er hyggeligt at have magasiner liggende med billeder af sit eget hjem. Jeg er bl.a. også med i Magnificent mama Magazine i juli.

Billede fra made.by.mee (Instagram)

Hvad er din personlige stil og æstetik? 

Jeg vil sige min personlige stil er enkelt, nordisk med en masse lækker dansk design, vi elsker dansk design! Tidsløst og smukt! For tiden er jeg en sucker for retro på børneværelserne, tapet og blonder. 

Hvor finder du selv inspiration til din indretning?

Mange ideer til styling finder jeg selv på, men bruger også både Instagram og Pinterest en del 🙂 Elsker de sociale medier!                            

Er dine børneværelser altid så oprydeligt, som på billederne? 

Jeg får faktisk tit det spørgsmål om vores hjem generelt, og nej der er ikke altid så “klinisk” pænt! Nok nærmere aldrig, med 5 mennesker på 100 kvm!  Mine børneværelser er ALDRIG så ryddelige og pæne (mere end 10 min ad gangen). Man skal huske på, at mine billeder er stylet til inspiration for andre, selvfølgelig ser de ud som de gør, pænt ryddet op, når jeg tager billeder :), men ofte er der VIRKELIG rodet bag kameraet.

Hvis du skulle give vores læsere et par design tips eller tricks, hvilke skulle det så være? 

Vær tro mod din stil og indret med dit barns personlighed i fokus samt opbevaring opbevaring opbevaring!!!

Fortæl os lidt om det værelse, som du skal designe til FindersKeepers? 

På standen på FindersKeepers Kids vil jeg style ala mine egne børneværelser med et twist af, hvad jeg tror er/bliver den nye trend.

En blandning af smukke møbler fra CamCam som kommer i handlen i år, råt design fra Craft Nordic og Nobelium interior, smukt tapet fra skønne Mrsmighetto, victoriansk dukkehus fra Plantoys, det blødeste strik og assecories fra Bonet et Bonet, det skønneste Liberty sengetøj fra PetiteLegarth, lækkerier fra Lirumlarumleg og mange mange flere skønne skønne brands! Jeg glæder mig helt vildt til at vise Jer resultatet ! Jeg håber vi ses på FindersKeepers Kids 🙂
 Billede fra made.by.mee (Instagram)

Udstilling & konkurrence

På det udstillet værelse kan du finde produkter fra CamCam, Bisgaard, Mrs Mighetto, Numero74 (forhandles af LittleKidsVille), Rubensbarn, Nofred, Bonet et Bonet, Leoochfred, Donsje, Craft Nordic, Petite Legarth, Plan Toys, Nobelium interior, Formajour, Hagelens. Det bliver også muligt at vinde forskellige produkter fra det udstillet værelse. Konkurrencen kommer til at løbe via. de Sociale Medier samt på markedet.

Du kan møde Jill og få inspiration til børneværelset. Hun vil være at finde på markedet båden lørdag og søndag!

Derudover så sørger COLO COLO for, at der er lidt aktivitet for børnene. Så kom forbi og mal på nogle af hans store plakater. Hvis du har lyst til at lære at strikke fint børnetøj, så tilmeld dig Knit by TrineP’s begynder strikkeworkshop. Det er gratis, og Trine sørger for garn og strikkepinde fra kl. 13-15 både lørdag og søndag. Se tidligere blogindlæg for tilmelding.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen til FindersKeepers Kids!