FindersKeepers Shop: et nyt digitalt designunivers

FindersKeepers Shop: et nyt digitalt designunivers

”Selvom design er tilgængeligt og kan købes mange steder, så synes vi at der mangler en webshop, hvor man virkelig kan finde de helt unikke ting, blive inspireret og få følelsen af et komplet online designunivers.”

Webshop-eventyret startede i januar 2018, hvor jeg – Herle Jarlgaard Hansen – gav markedsfaklen videre, efter 7 år som CEO for FindersKeepers, for at kunne satse stort og lægge al min energi på at gøre webshopdrømmen til en realitet. De næste seks måneder har jeg sammen med partner Rasmus Bach Edlund, e-commerce- og it-specialist, arbejdet intenst på at realisere FindersKeepers Shop: En online portal til de mest inspirerende designprodukter. I dette blogindlæg vil vi gerne fortælle om rejsen fra idé til realiseret webshop og vores tanker bag.

Alt design på webshoppen er håndplukket ud fra høje krav til kvalitet og visuel identitet – og at produkterne har noget på hjerte. Vores mission for webshoppen er nemlig at inspirere og gøre den online designoplevelse til noget helt specielt for dig. Kvaliteten går vi aldrig på kompromis med, både hvad angår produkternes håndværksmæssige udformning og æstetiske formsprog.

FindersKeepers Shop er både for etablerede og upcoming designere. Men det er vigtigt for os, at webshoppen er en platform, hvor specielt nyudklækkede designere kan få deres design ud i verden. Vi brænder for at give dem et skub i den rigtige retning og gøre en forskel for de talenter, som vi virkelig tror på kommer til at sætte et præg på fremtidens design. Især dem, som på nuværende tidspunkt ikke har mulighed for at sælge deres eget design online. Ved at overlade handlen til FindersKeepers Shop kan designerne nemlig fokusere på det de allerbedst til; nemlig at skabe fantastisk design!

Med over 7 år i branchen ved vi om nogen, at Danmark har ekstremt mange dygtige designere og brands. Selvom der er mange steder, hvor design er tilgængeligt og kan købes, synes vi at der mangler en webshop, hvor man virkelig kan finde de helt unikke ting, blive inspireret og få følelsen af et komplet online designunivers. FindersKeepers Shop er derfor ikke kun en shopping-portal, men også et inspirationsunivers.

Vi har fået en helt fantastisk start og der har været mange besøgende forbi webshoppen. Det betyder virkelig meget for os – vi er så taknemmelige for, at I har taget så godt imod vores nye koncept. Lige nu starter vi i Norden og sender design ud til Danmark, men i fremtiden får udlandet også mulighed for at shoppe på FindersKeepers Shop!

Med webshoppen kan vi nemlig komme ud til alle kanter af Danmark. Vi har desværre ikke haft mulighed for at lave markeder i byerne Aalborg og Odense i år, men gennem webshoppen kan hele Danmark nu ubetinget opdage de nye designstjerner.

Webshoppen kommer dog bestemt ikke til at erstatte vores designmarkeder – men skal ses som en forlængelse af vores designunivers. Markederne vil nemlig altid være helt specielle og give en oplevelse ud over det sædvanlige. Du kommer derfor ikke til at undvære vores fysiske designmarkeder i fremtiden – de er stadig en grundlæggende del af FindersKeepers.

Men på FindersKeepers Shop vil inspirationen og designet være tilgængeligt året rundt. Vi synes nemlig, at det skal være en oplevelse at købe design – både fysisk og digitalt. På webshoppen finder du udvalgte kategorier som designermøbler, living, smykker, mode, accessories og artworks. Og der kommer hele tiden nye, spændende produkter til. Klik forbi shop.finderskeepers.dk og gå selv på opdagelse!

Har du feedback eller kommentarer omkring konceptet eller shoppen, så send det gerne ind til os på [email protected]. Vi lytter gerne, så vi kan gøre jeres online designoplevelser endnu bedre.

Tak fordi du læste med! Vi glæder os til at begive os ud på et nyt eventyr sammen med jer.

Kærlig hilsen Herle og Rasmus