For besøgende – København //

Til FindersKeepers Designmarked i Øksnehallen kan du shoppe smukke & unikke designs hos over 200 af de mest lovende designere, kunstnere & kreative iværksættere. Designerne udstiller og sælger deres produkter inden for alt fra møbler, interiør og artworks til fashion, accessories, smykker og planter.

Et stenkast fra Hovedbanegården, midt på det summende Vesterbro og som en del af Kødbyen ligger Øksnehallen – en stor kultur- og udstillingshal, som omkring 1900-tallet blev brugt kvægdrift, hvoraf navnet udspringer. Øksnehallen danner i dag blandt andet rammer om Finderskeepers atmosfærefyldte designmarkeder, hvor du kan tage din designinteresserede ven under armen, få inspirationsbarometeret fyldt op og købe smukke designs.

Her på siden finder du informationer om det kommende marked i København, du kan se hvilke designere der udstiller, og finde alle de praktiske informationer.

Find Facebook-eventet her

Næste marked //

Til marts byder vi foråret velkommen med et fantastisk designmarked i Øksnehallen. Vi har inviteret mere end 200 helt nye og etablerede designere, som står klar til at vise dig de nyeste og mest kreative designprodukter på markedet udstillet på de flotteste stande med målet om at inspirere dig.

Her kunne man eventuelt skrive noget om, hvad der er specielt for netop dette marked – er der et bestemt tema eller en udstilling/sponsor, som skal fremhæves?

Dato // 7.-8. marts 2020

Tid // Lørdag & søndag fra 11-17

Sted // Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København V

Køb billet //

Til FindersKeepers kan du både købe dagsbilletter og weekendbilletter. Med en dagsbillet får du et stempel i indgangen, og du har dermed adgang hele den pågældende dag. Med en weekendbillet får du et armbånd, som giver dig adgang til FindersKeepers hele weekenden.

Vi opererer med forskellige entrépriser, som er bestemt ud fra, hvornår du køber din billet.

Early Bird billetter //

Der er penge at spare, hvis du er hurtig på tasterne. Til og med d. 22. februar kl. 23.59 kan du få din dagsbillet til kun 25 kr. Early Bird- billetten kan du bruge til at komme ind på markedet enten lørdag eller søndag.

Dags- og weekendbilletter i forsalg //

  • Dagsbillet i forsalg: 40 kr.
  • Weekendbillet i forsalg: 60 kr.

Fra d. 23. februar kan du ikke længere købe din billet til den særlige Early Bird pris.  Men køber du din billet online i stedet for i døren, er der stadig mange fordele:

  • Du spar penge i forhold til prisen i døren
  • Du kommer ind 15 min før alle andre (kl. 10.45)
  • Vi scanner din billet direkte fra din telefon allerede i køen, så du kommer hurtigere ind på markedet.

Dags- og weekendbilletter i døren //

Du kan naturligvis også købe din billet i døren, hvis det passer dig bedst. Priserne er:

  • Dagsbillet i døren: 50 kr.
  • Weekendbillet i døren: 70 kr.

Gratis adgang //

Børn under 12 år, studerende og pensionister kommer gratis ind til markedet. Studerende skal fremvise gyldigt studiekort, og pensionister skal fremvise deres sygesikringsbevis.

Goodiebags //

De første 100 gæster får en af de eftertragtede goodiebags med lækre produkter fra vores sponsorer. Kom i god tid for at sikre dig din goodiebag!

Udstillende designere / brands //

Du kan møde mere end 200 skønne udvalgte designere og kreative iværksættere til FindersKeepers designmarked i Øksnehallen. Se et udvalg af disse herunder.

Praktisk information //

Få svar på alle dine praktiske spørgsmål lige her. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på Facebook eller Instagram, så sørger vi for at svare så hurtigt vi kan.

Find vej: på gåben, på cykel, med offentlig transport og i bil

På gåben //

Tekst mangler

På cykel //

Tekst mangler

Med offentlig transport //
Hovedbanegården den tætteste s-togsstation og bus stop. Her fra er der 3 minutters gang til Øksnehallen.

I bil //
Kommer du i bil er der mulighed for at finde parkering i området, der er en større parkeringsplads i den “Hvide Kødby” – husk at trække en P-billet.

Hvordan kan jeg betale på markedet?

Der er både mulighed for betaling med kontant og dankort i indgangen til FindersKeepers. Bemærk dog, at det kun er indgange mærket med ”kontant/dankort”, som tager imod kontanter og betaling med dankort. Billetto-køer og VIP-køer tager hverken imod kontant eller dankort. Bemærk venligst, at du IKKE kan hæve over i indgangen.

Det er som udgangspunkt ikke muligt at betale med dankort hos designerne. Vi har dog opfordret vores designere til at benytte app’en mobilepay, så et godt tip er at downloade denne app til din smartphone. Vi kan dog aldrig garantere, at designerne godtager denne form for betaling. Husk derfor altid kontanter!

Da det ikke er muligt at hæve penge på Det Gamle Grønttorv, opfordrer vi alle til at hæve penge, inden de ankommer.

Skal jeg printe min billet ud?

Nej, det er ikke nødvendigt. Vi kan scanne den direkte fra din smartphone.

Har du købt din billet via Billetlugen, har du fået tilsendt en mail med billetten.

Kan jeg købe mad og drikke på markedet?

Ja, der er rig mulighed for at købe mad og drikke igennem Øksnehallens egen café, som ligger bagerst i hallen. Her kan du købe mad, snacks, drikkevarer, kage og kaffe.

Vi har også inviteret Leckerbaer, som sælger kager fra deres stand.

Hvor kan jeg parkere?

Der er parkeringspladser i området, blandt andet i den “Hvide Kødby”.

Parkeringen koster 19 kr pr. time og betaling kan ske

Må jeg have barnevogn med ind?

Ja! Vi elsker børn!

Hvilke designere kan jeg møde?

Du kan se et udvalg af de udstillende designere længere oppe på siden. Brug menuen i højre side.

Hvorfor skal jeg betale entré for at komme ind på markedet?

For at skabe den bedste oplevelse for dig, som besøger markedet, koster det mellem 25-50 kr. i entré at komme ind på markedet, alt efter hvornår du køber billet. I forbindelse med afviklingen af vores designmarkeder er der mange udgifter, og entrébilletten er med til at sikre, at det kan lade sig gøre.

Må jeg have min hund med ind?

Ja, det må du gerne, så længe den er i snor.