Herle Nomineret til ivækstprisen 2015

Vi er super stolte over at FINDERSKEEPERS grundlægger Herle Jarlgaard Hansen er blevet nomineret til IVÆKSTPRISEN 2015 som årets kvindelige iværksætter.

Idéen som startede det hele, og som stadig er det bærende for FINDERSKEEPERS, er at give spirende designtalenter mulighed for at bryde igennem på et marked, der ellers er præget af tunge spillere med mange år i branchen. På FINDERSKEEPERS markeder får designerne mulighed for at eksponere deres produkter for et stort publikum og møde deres kunder ansigt til ansigt. På markederne har gæsterne mulighed for at gå helt tæt på design-produkterne – de kan se detaljerne i en illustration, eller føle læderets struktur, når de står med en taske i hånden. Derudover kan de få historien med om alt fra designerens inspirationskilder til hvordan produktionen foregår.

Herle startede FINDERSKEEPERS mens hun studerede på Danmarks Designskole i København. Som designstuderende opdagede hun manglen på en platform, hvor unge og upcoming designere kunne vise deres idéer og produkter frem uden for designskolernes mure. Mens de andre studerende lærte at konstruere jakker og sy ærmer, skrev Herle mails til designere og jonglerede med fakturaer, og hun valgte til sidst at forlade studiet for at hellige sig FINDERSKEEPERS på fuld tid. Det synes vi var den helt rigtige beslutning. For godt nok kan Herle stadig ikke finde ud af at sy ærmer på, men nu, fire år senere, er det blevet til i alt 23 markeder hvor flere hundrede designere har vist deres designs frem til titusindvis af gæster.

Synes du også, at Herle skal belønnes for sin gode idé og sit hårde arbejde, så stem på hende til IVÆKSTprisen her. Afstemningen slutter mandag den 30. november. Vi håber meget, at I vil bakke op om både FINDERSKEEPERS og alle de upcoming designere, vi hjælper på vej, ved at give jeres stemme til Herle.

De bedste hilsner fra FINDERSKEEPERS-teamet – Sandra, Thilde, Christina, Lærke, Signe, Nanna, Victoria, Kristine og Vibeke.