Jul med Joanna Jensen

Joanna Jensen laver illustrationer med en særlig tegneteknik og drømmende motiver. Hendes evne til at lade farverige vandfarveflader kontrasteres af sirlige, tynde, sorte pennestrøg giver hendes værker skrøbelighed og styrke på én gang. Motiverne kredser om organiske og surrealistiske kloder, træer, og hvilende ansigter.

Fortæl os, hvordan startede Joanna Jensen Illustration?

Jeg husker flere øjeblikke fra mit liv hvor en slags klarhed er tikket klokkeklart ind. Øjeblikke hvor en vished vælter over en, hvad end det handler om kærlighed, uddannelse eller profession.

Et sådant øjeblik traf ind en dag, da jeg som 8 årig, blev klar over at jeg ville leve af, at male og skabe billeder. Det var en drøm jeg tog seriøst derfra. Jeg øvede mig hver dag, og voksede op. Jeg øver mig stadig hver dag, men det er mere for at udvikle mit univers af motiver og produkter. For i dag kan jeg leve af drømmen.

 

 

Nu nærmer julen sig med raske skridt, fortæl lidt om dine produkter og hvad der gør dem til den perfekte julegave?

Mine surrealistiske og drømmende akvareller har vundet sig ind i mange hjerter, og kender du én der har brug for noget beroligende at kigge på, eller en planet hvor de kan drømme sig væk på, kan du f.eks. give et “Ny Verden” giclée print. Her er mange at vælge imellem, så du kan finde den helt rigtige til netop den du har kær. Priserne ligger mellem 199-399kr.

Vil du gerne give en helt unik og måske endda speciallavet gave, laver jeg også originaler på bestilling (priser mellem 599-2499kr).

Er du også vild med Joanna Jensens Nye Verden-værker, kan du købe dem her.

 

 

Hvilke overvejelser gør du selv når du køber julegaver?

Jeg nyder at købe ind ved mange af de lokale kunsthåndværkere her i Aarhus, hvor jeg holder til. Jeg undgår gerne de store kæder, men synes det er skønt at støtte op om små lokale virksomheder.

 

 

Hvad er den helt store drøm for dig og dit brand? 

2017 byder på spændende nye eventyrer for Joanna Jensen Illustration. Ud over nye motivverdener kommer jeg til at arbejde med to nye elementer som er drømme der går i opfyldelse! Emballagedesign, og et helt nyt produktsortiment i min webshop – jeg arbejder på designs til notesblokke, kalendere og muligvis tørklæder! Glæder mig vildt til de nye eventyrer.

Vil I se mere fra Joanna Jensen Illustration kan i følge hende på facebook og instagram.