Ansøgning – København 19.-20. maj 2018

Ingen felter fundet.

Venue

Om Lokomotivværkstedet

Lokomotivværkstedet danner de perfekte rammer om FindersKeepers Designmarked. De historiske bygninger emmer af kvalitetsmæssig arkitektur, råt industrielt design og fantastisk lysindfald. Den 9.000 m2 store hal er centralt beliggende tæt på Hovedbanegården og Vesterbro. Fra hallen er der direkte adgang til en stor og træfyldt have.

Lokalet

Lokomotivværkstedet er et smukt, men også råt lokale. Det kan derfor forekomme, at der er enkelte steder, hvor gulvet er ujævnt, hvor der er synlige ledninger/rør mm.

Få hjælp

Hvad er inkluderet i min stand?

For alle kategorier gælder det, at standlejen udelukkende inkluderer gulvplads – der er ikke stole, borde, strøm eller bagvæg med i grundbeløbet. Du kan dog leje disse som tilkøb til din stand. Vi opfordrer derfor til at leje en bagvæg – særligt for jer, som sælger plakater, print, tryk m.m. vil dette være en absolut fordel.

MÅ JEG TAGE MIT EGET INTERIØR/BAGVÆGGE MED?
Når du booker en stand hos FindersKeepers, er det kun de rå kvadratmeter som er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe borde, bagvægge og elektricitet. Dette gøres i forbindelse med standbooking. Hvis du ikke ønsker at gøre tilkøb, men medbringe egne installationer er dette også tilladt, vi er dog nødt til at bede om en beskrivelse af eventuelle bagvægge og større interiør. Dette beder vi om, da vi vægter det samlede æstetiske udtryk højt, og da vi altid er nødt til at sikre at stande ikke kommer til at kompromittere hinandens udstillinger.
MÅ JEG DELE MIN STAND MED EN ANDEN DESIGNER?

Ja, det må du gerne, men dette kræver en godkendelse fra FindersKeepers. Er I to designere, der ønsker at dele en stand, skal I sende os en fælles ansøgning, hvor I præsenterer begge brands.

Flere spørgsmål? Læs mere her 🙂