Kunst der gør godt

Kunst der gør godt

Giv en julegave som giver tilbage

Wild Things har besluttet sig for, at bruge deres kunst til at hjælpe flygtninge i Aleppo, og det vil vi rigtig gerne hjælpe udover stepperne.

For et par dage siden kom Wild Things på den gode idé, at de ville donere overskuddet af deres salg af plakaten med et motivet ‘Chalk Mountains Syria’ til en hjælpeorganisation i Syrien.

Her er et par ord fra Mie bag Wild Things omkring deres idé

Vi sælger et landskab fra Nordsyrien med det formål, at hjælpe ofre for krigen i Syrien. Vi donerer hele overskuddet til nødhjælp og forventer at donere til Røde Kors, som lige nu hjælper civile ud af Aleppo. 

I 2015 så en fredsforsker fra Forsvarsministeriet vores Timbuktu-plakat. Hun arbejdede med fredsetablering i netop Timbuktu og Nordafrika, og syntes det var forfriskende at se området fremhævet på grund af andet end krig og ødelæggelse. Plakaten fra Timbuktu viser skønheden ved by- og landskabet, på tværs af landegrænser og konflikter, fra satellitperspektiv.

Det er den skønhed vi gerne ville vise med et landskab fra Syrien.

Vi har alle hørt meget om Syrien de sidste par år, både gennem flygtningetilstrømningen herhjemme og nu grundet de forfærdelige bombardementer af civile i Aleppo.

Landskabet fra Syrien går ubeskåret til at hjælpe disse mennesker.

A3-plakaten koster 195,- dkr og skal bestilles inden onsdag d. 21 december kl 12.00 for at den kan nå frem inden juleaften.

Den kan købes her