Ansøgning – FindersKeepers Kulturhuset

Venue

Om Kulturhuset Indre By

Midt i det skønne Nansensgadekvarter i den gamle sporvognsremise ligger Kulturhuset Indre By. Huset bliver til dagligt ivrigt brugt af kvarterets beboere til både sports-og kulturarrangementer og man kan sagtens mærke hvordan det summer af liv.

Vi har i år valgt, af FindersKeepers julemarked bliver lidt mindre skala end vi er vandt til, men til gengæld skruer vi julestemningen helt i top og glæder os så meget til julehygge ekstra om alle, der kommer.

Lokalerne

Standene er placeret i kulturhuset to sportshaller. Der er lys installeret, men hvis du gerne vil sikre dig direkte lys på din stand, er det imidlertid en god ide selv at medbringe spots og lamper. Husk på at december kan være ret mørk.

Adgangsforhold

Kulturhuset ligger på Charlotte Ammundsens Plads 3, lige ud til den nye skatebane og der kan kun være tre-fem biler der kører op til hallens porte ad gangen. Vi sørger for at dirrigere rundt, så alt går så glat som muligt.

Få hjælp

HVAD ER INKLUDERET I MIN STAND?

For alle kategorier gælder det, at standlejen udelukkende inkluderer gulvplads – der er ikke stole, borde, strøm eller bagvæg med i grundbeløbet. Du kan dog leje disse som tilkøb til din stand. Vi opfordrer derfor til at leje en bagvæg – særligt for jer, som sælger plakater, print, tryk m.m. vil dette være en absolut fordel. Det er muligt for at leje sorte mdf bagvægge af FindersKeepers. Til ophæng af div på væggene må benyttes alt der klæber og s-kroge, men der må hverken skrues eller sømmes i dem.

MÅ JEG TAGE MIT EGET INTERIØR/BAGVÆGGE MED?

Når du booker en stand hos FindersKeepers, er det kun de rå kvadratmeter som er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe borde, stole og elektricitet. Dette gøres i forbindelse med standbooking. Hvis du ikke ønsker at gøre tilkøb, men medbringe egne installationer er dette også tilladt, vi er dog nødt til at bede om en beskrivelse af eventuelle bagvægge og større interiør. Dette beder vi om, da vi vægter det samlede æstetiske udtryk højt, og da vi altid er nødt til at sikre at stande ikke kommer til at kompromittere hinandens udstillinger.

MÅ JEG DELE MIN STAND MED EN ANDEN DESIGNER?

Ja, det må du gerne, men dette kræver en godkendelse fra FindersKeepers. Er I to designere, der ønsker at dele en stand, skal I sende os en fælles ansøgning, hvor I præsenterer begge brands.

Flere spørgsmål? Læs mere her 🙂