Tid til en FindersKeepers update

BLOOM, SUPER-stande, NEWKEEPERS & Odense. Mange ting blev søsat i vores lille verdensfirma (okay.. i hvert fald Danmarks-firma) i starten af 2015. Det er vist tid til en update. Ovenpå et fantastisk forår med hele tre afviklede markeder puster vi nu ud og samler op på det hele.

I Aarhus vendte vi tilbage til ”vores” Godsbane, som med deres kreative iværksætterånd er et super match for FINDERSKEEPERS i smilets by. Godsbanen viste sig fra sin bedste side, da vi rykkede rundt på hele indretningen og fik fyldt foyeren op med grønne fingre, gigantisk shop og glade mennesker. Vi elsker Aarhus – folk er seriøst noget af det venligste i den dejlige by! Næste step er at få endnu flere lokale NEWKEEPERS ud af deres små værksteder rundt omkring i Jylland, så vi kan blive ved at præsentere gæsterne for det nyeste af det nye.

København og TAP1 var vores største og lækreste marked til dags dato, hvor alle tog så godt imod forårsindslaget BLOOM, der med frøbomber og planteplaneter bogstaveligt talt sprang i luften af grønhed midt i markedet. Med indførslen af SUPER-stand og gratis NEWKEEPERS fik vi et overvæld af nye standholdere – mere end 50 ud af de 230 designere og kunstnere havde aldrig været med os før. Vi er helt oppe at ringe over at se hvor mange geniale og smukke idéer, der stadig bliver udviklet derude. Keep’em coming!

bloom

Og så var der Odense… smukke Odense, der er nyeste tiltag i vores repertoire. Vi var så enormt spændte på hvordan Danmarks midtpunkt og eventyrby dog ville tage imod nyt, uetableret og upcoming design. Heldigvis var vores standholdere med på idéen og både de lokale, sjællænderne og jyderne pakkede flittigt sagerne sammen og drog med tornysteret over skulderen til Fyns Land. Rimeligt vigtigt, for uden dem – intet lækkert indhold i vores koncept.

Men hvad er Odense egentlig for en størrelse? Og hvordan er designernes målgrupper ift. de to andre små danske storbyer? Er byen klar på et koncept som FINDERSKEEPERS?

Spørgsmål, som vi stadig ikke har endegyldige svar på – men én ting er dog sikkert og vidst: odensianerne er i hvert fald ligeså opsøgende af natur som resten af Danmarks designinteresserede. Mange støttede godt op om vores ydmyge arrangement på smukke DOK5000, andre skulle liiiige lure konceptet af og enkelte skeptikere var da også at finde i det lokale kulturliv. Vi er endnu ikke kommet helt ind under huden på Odense, men har fået vækket vores nysgerrighed og håber det samme gælder for både standholdere og gæster. Vi håber og satser derfor på at vende tilbage til den fine by til efteråret. Så stay tuned..

Indtil da kan I glæde jer til en masse andre nye tiltag, som pt. er vores fokus her på headoffice aka stuelejligheden i boligkomplekset på Nørrebro. Teasers må være herskabslejlighedskonceptstore, foodcourts og tanker om det store udland. Vi glæder os til det hele <3