SÆRUDSTILLING: ‘WE LOVE ART’

SÆRUDSTILLING: ‘WE LOVE ART’

”Vi tror på, at kunst har potentialet til at være mere end bare udsmykning. Med kunst kan vi bringe personlige historier ind i de rum, vi befinder os i og derigennem få muligheden for at udtrykke os og skabe vores helt eget personlige udtryk. Med særudstillingen ’We love art’ ønsker vi at inspirere til at bruge kunst i dit hjem… Kunst er for alle! // Kamilla, FindersKeepers.

Til FindersKeepers Designmarked i Øksnehallen d. 8.-9. juni kan du, udover at shoppe hos over 150 af de mest lovende & kreative designere & kunstnere, opleve særudstillingen ‘We love art.’

WE LOVE ART // 
Vi vil vise dig, hvordan du kan bruge kunst. Og vi vil inspirere dig. Derfor er vi helt oppe at køre over særudstillingen til dette designmarked i Øksnehallen.

Vi har teamet op med nogen af de sejeste i byen, som skal hjælpe os med at inspirere dig – hvordan du mixer og bruger kunst.

//Cathrine de Lichtenberg

// Papermoiselle.com

// Beauton Art Gallery

// Noa Gammelgaard

// FindersKeepers Webshop 

// Samy Khelfa & Kamilla Schultz fra FindersKeepers

De tager værker med fra over 40 forskellige kunstnere & designere herunder originaler, litografier, prints, collager, malerier og fotokunst. Så der vil være masser af inspiration at hente til din helt egen gallerivæg. 

Kom og hyld, shop, mærk & mix kunsten sammen med os!

KØB BILLET

Vi glæder os til at se dig!