KOMMENDE EVENTS & MARKEDER // 

FINDERSKEEPERS DESIGNMARKED //

DATO //  24. - 25. SEPTEMBER 2016

STED // GODSBANEN, AARHUS

TID // 11:00-17:00 LØRDAG & SØNDAG 

ENTRÉ & PRISER //

Til FindersKeepers kan du både købe dagsbilletter og weekendbilletter. Med en dagsbillet får du et stempel i indgangen, og du har dermed adgang hele den pågældende dag. Med en weekendbillet får du et weekend-armbånd, som giver dig adgang til FindersKeepers hele weekenden.

Vi anbefaler altid at købe billet i forsalg på Billetto, da kunder med Billetto-billetter kommer hurtigere igennem køen. Billetter kan også købes i døren med kort- eller kontantbetaling.

Køb billet her: www.billetto.dk

DAGSBILLET // 50 KR

WEEKENDBILLET // 70 KR

BØRN UNDER 12 ÅR // GRATIS

Bemærk venligst, at al henvendelse i forbindelse med billetter købt online på Billetto skal foregå gennem Billetto. FindersKeepers kan desværre ikke assistere ved tekniske fejl, manglende billet-bekræftelser etc. Ret derfor altid henvendelsen til Billetto, såfremt der skulle være sket en fejl, eller der opstår problemer i forbindelse med billetkøbet.

BETALING VED INDGANGEN //

Der er både mulighed for betaling med kontant og dankort i indgangen til FindersKeepers. Bemærk dog, at det kun er indgange mærket med ”kontant/dankort”, som tager imod kontanter og betaling med dankort. Billetto-køer og VIP-køer tager hverken imod kontant eller dankort.
Bemærk venligst, at du IKKE kan hæve over i indgangen.

BETALING VED DESIGNSTANDE //

Det er som udgangspunkt ikke muligt at betale med dankort hos designerne. Vi har dog opfordret vores designere til at benytte app’en mobilepay, så et godt tip er at downloade denne app til din smartphone. Vi kan dog aldrig garantere, at designerne godtager denne form for betaling. Husk derfor altid kontanter!

HÆVEAUTOMATER //

Det er i begrænset omfang muligt at hæve kontanter på FindersKeepers mod et mindre gebyr. Ellers er de nærmeste hæveautomater ved Danske Bank på Rådhuspladsen 3 og Danske Bank på Silkeborgvej 2. Hæveautomaterne ligger i 10 minutter gåafstand fra Godsbanen.

FIND VEJ //

Se Midttrafik eller Rejseplanen for at finde den bus der passer dig for transport til Godsbanen.

ADRESSE //

GODSBANEN
Skovgaardsvej 3
8000 Aarhus

PARKERING //

Du kan parkere ved Godsbanen mod betaling. Du kan betale med kort, kontanter og med MobilParkering App fra din telefon. Der er handicapparkeringspladser, og når de er optagede, kan biler med handicapskilt parkere frit på det øvrige areal. Brobjergskolens gård er forbeholdt til folk med parkeringskort.

MAD & DRIKKE //

Til FINDERKEEPERS vil der være rig mulighed for at købe mad og drikke i vores udvalgte caféer og madvogne. De specifikke udbydere opdateres tættere på eventet.

NYHEDSBREV //

Ønsker du at være blandt de første, der ved hvornår vi offentliggøre fremtidige FindersKeepers-arrangementer, datoer, lokation, åbning for standbookinger og meget mere, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

SOCIALE MEDIER //

Vi er aktive på de sociale medier. Så like og følg vores Facebooksider FINDERSKEEPERS og FINDERSKEEPERS AARHUSFINDERSKEEPERS ODENSE og vores Instagramprofil FINDERSKEEPERSDK for at se, hvornår vi offentliggør næste dato, location og åbning af standbookinger til diverse FindersKeepers markeder.

 

Designmarkeder

Aarhus, Godsbanen 24. - 25. september //

Odense, DOK5000 29. - 30. oktober //

 

butik & kontor // gl. kongevej 141, 1850 frederiksberg c // tlf 53 56 21 65 // cvr 34884838  

 

Accepterede kreditkort