Om FINDERSKEEPERS

Om FindersKeepers Siden 2011 har FindersKeepers skabt rum for inspirerende og kreativt design, skabt af passionerede ildsjæle. Både på designmarkederne i landets største byer, samt på webshoppen og hos If Walls Could Talk, finder du altid de nyeste trends, kreative kreationer og smukt design, skabt af upcoming og allerede etablerede designere, kunstnere og kreative iværksættere.

Vi gør os umage med at udvælge det bedste design inden for genrer, der spænder bredt, så vi opnår design-diversitet. Du finder derfor det bedste design inden for blandt andet keramik, møbler, interiør, kunst, tøj, smykker og accessories.

Vi hylder det unikke og håndlavede, design skabt med ånd og sjæl. Vi lover, der er meget fantastisk design at finde, uanset om du lægger vejen forbi vores designmarkeder, vores webshop eller If Walls Could Talk.

DESIGNMARKED
FindersKeepers designmarkeder samler inspirerende design, unikke fund og kunst, som du ikke finder andre steder. Vi håndplukker omhyggeligt de spirende talenter, der på markederne får mulighed for at komme helt tæt på deres målgruppe. Når du besøger et af vores markeder, vil du opleve en mangfoldighed af design og kunst. Du kan tale direkte med skaberne bag værkerne, høre om deres kreative processer og finde unikke, håndlavede genstande, der fortæller en historie. 

Vores mission er ikke kun at tilbyde en markedsplads for vores designere, men også at skabe en inspirerende og interaktiv oplevelse for alle besøgende.

WEBSHOP
FindersKeepers Shop er den digitale forlængelse af vores populære Designmarkeder, og her finder du et bredt udvalg af alle de bedste designprodukter, som vi elsker.

Vi finder de mest talentfulde, inspirerende og kreative designere og kunstnere og udvælger designprodukter, som du kan shoppe på vores webshop. Vores mission er at finde design, som du ikke kan finde alle steder – fra både den helt nye designiværksætter til det mere etablerede designbrand. Kvaliteten går vi aldrig på kompromis med, både hvad angår produkternes håndværksmæssige udformning og æstetiske formsprog.

BRAND
I samarbejde med håndplukkede talentfulde upcoming og allerede etablerede designere, kunstnere og kreative iværksættere laver vi produkter til hjemmet. 

IF WALLS COULD TALK
If Walls Could Talk er vores eget artwork- og rammebrand. Vi har gjort det til vores mission at håndplukke, hvad vi mener, er de mest talentfulde upcoming og allerede etablerede designere, kunstnere, fotografer og illustratorer. I samarbejde med dem laver vi kunstværker af høj kvalitet til dig og dine vægge.

Designmarked: København 25.-26. maj