Om FINDERSKEEPERS

VILD MED DESIGN?

Det er vi hos FindersKeepers. Så meget at vi har gjort det til vores mission at bringe de mest talentfulde, inspirerende og kreative designere og kunstnere sammen med design- og kunstelskere. Konceptet er simpelt: vi udvælger de bedste designere og kunstnere indenfor møbler, interiør, billedkunst, fotografi, keramik, tøj, smykker og kreativ botanik og vi sørger for smukke omgivelser. På den måde skaber vi unikke og inspirerende designevents for både designere, professionelle og forbrugere.

FindersKeepers’ stifter Herle Jarlgaard Hansen vandt i 2015 IVÆKST Prisen som årets kvindelige iværksætter og i 2016 vandt FindersKeepers desuden AOK Prisen for vores designmarkeder i København.

Job: FindersKeepers søger ambitiøs og selvkørende praktikant

Brænder du for markedsføring, kommunikation, medier, design, mode, eventplanlægning & -afvikling? Har du øje for den gode historie og skriver skarpt? Synes du design, mode og alt, hvad der sker i det kreative univers, er spændende? Vil du gerne lære mere om projektledelse, sociale medier, kommunikation, eventplanlægning & -afvikling? Så er dette praktikforløb helt sikkert noget for dig.

HVEM ER DU?

Vi forestiller os, at du arbejder, er uddannet eller ved at uddanne dig inden for kommunikation, medier, markedsføring, mediegrafik, design og/eller events, og har stor interesse og erfaring med sociale medier og digitale medier generelt. Det er vigtigt, at du ikke er bange for at tage fat, hvad end det gælder en praktisk opgave eller at komme med simple løsningsforslag til komplekse problemstillinger. Du skal være indstillet på en alsidig iværksætterhverdag med mange forskellige opgaver. Desuden skal du være dygtig til at formulere dig skriftligt, have en god æstetisk sans, være udadvendt og brænde for at gøre en forskel.

ARBEJDSOPGAVER //

Sociale medier, kommunikation & e-commerce // Du får mulighed for at arbejde med en række forskellige opgaver hos FindersKeepers . Dine hovedopgaver bliver at udvikle indhold til vores sociale medier (Facebook, Instagram og Nyhedsmails), idéudvikle på vores blog og skrive indlæg dertil,  samt at udvikle og vedligeholde vores hjemmeside (skrive og opdatere diverse tekster og billeder m.m.). Du vil naturligvis blive oplært i vores systemer, herunder WordPress, som vi bruger til vores hjemmeside.

Drift, afvikling & strategiske samarbejder // Du kommer til at bistå vores projektledere inden for planlægning og eksekvering af FindersKeepers marked herunder med at tage kontakt til sponsorer og udvide vores sponsornetværk. Desuden vil du få ansvaret for at planlægge og eksekvere projekter på egen hånd. En veludviklet organisatorisk sans er en fordel ved drifts- og afviklingsopgaver, hvor du vil kunne blive involveret i håndteringen af ansøgninger, dialog med standholdere og kontakt til vores samarbejdspartnere på location. Der vil desuden forekomme en del praktiske opgaver, men vi sørger altid for at planlægge din dag, så den består af forskellige slags arbejdstyper.

Vi vil bestræbe os på at tilrettelægge praktikforløbet ud fra ovennævnte , så du kan få mest ud af det ift. dine kompetencer og interesser – det er derfor ikke et krav, at du har erfaring med alle de nævnte arbejdsopgaver, vi vil prøve at skræddersy din praktik med noget du elsker og vil elske at lære. Det er vigtigt for os, at det bliver afvekslende og sjovt at være en del af FindersKeepers. 

OBS: Kendskab til spejlfotografi, Indesign, Illustrator og Photoshop er en stor fordel.

HVEM ER VI? 

På FindersKeepers Designmarkeder kan du hvert år møde hundredevis af spirende designtalenter og kreative iværksættere. Hver designer har sin egen stand på markedet, hvor de inviterer gæsterne med ind i deres univers og præsenterer deres idéer og sælger deres produkter.

Vi afholder markeder i landets to største byer: København og Aarhus og som noget nyt har vi vores første marked i Stockholm i april 2017.

Desuden arbejder vi på en række projekter ved siden af sammen med forskellige samarbejdspartnere i branchen som f.eks. pop up shops m.m. Vi er et ungt og meget ambitiøst team, som brænder for FindersKeepers og fungerer som en lille familie, der glæder sig til at få en ny mand/kvinde på holdet!

PRAKTISK //

Vi søger 2 praktikanter til ansættelse fra hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende.

Vores hovedkontor ligger på Krausesvej 3 på Østerbro og her du vil være størstedelen af tiden. Praktikken varer minimum 3 måneder, og via løbende samtaler tilpasser vi arbejdsopgaverne til dine evner, interesser og udviklingsønsker. Praktikken er ulønnet.

Lyder ovenstående interessant, så send en motiveret ansøgning, CV og billede samlet som én PDF til kamilla@finderskeepers.dk.

Vil du høre mere om praktikopholdet eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kamilla på 27246652 eller kamilla@finderskeepers.dk

Job: uopfordrede ansøgninger

Er du passioneret omkring design og syntes du FindersKeepers lyder som et fedt sted at arbejde?

Vi tager gerne imod uopfordrede ansøgninger, både for faste stillinger, deltidsstillinger, praktikantstillinger og ungarbejdere.

Send din ansøgning til info@finderskeepers.dk

Om FindersKeepers Designmarkeder

På FindersKeepers Designmarkeder kan du hvert år møde hundredevis af spirende designtalenter og kreative iværksættere. Hver designer har sin egen stand på markedet, hvor de inviterer gæsterne med ind i deres univers og præsenterer deres idéer og sælger deres produkter.

Vi afholder markeder i landets to største byer: København og Aarhus og som noget nyt havde vi vores første marked i Stockholm i april 2017.

De deltagende designere er hver gang særligt udvalgt af vores jury, der består af 12 dygtige og talentfulde personer fra design-, mode- & reklamebranchen, med hver deres erfaring og syn på design, trends, æstetik og kvalitet.


Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller andet du gerne vil dele med os, er du mere end velkommen til at kontakte os.