Praktikant til kommunikation og sociale medier

Brænder du for markedsføring, kommunikation og sociale medier? Har du øje for den gode historie, skriver skarpt og et godt øje for æstetik? Synes du design, mode og alt, hvad der sker i det kreative univers, er spændende? Så er dette praktikforløb helt sikkert noget for dig.

HVEM ER DU?

Vi forestiller os, at du arbejder, er uddannet eller er ved at uddanne dig inden for kommunikation, medier, markedsføring, mediegrafik, design og/eller events, og har stor interesse og erfaring med sociale medier og digitale medier generelt. Det er vigtigt, at du ikke er bange for at tage fat, hvad end det gælder en praktisk opgave eller at komme med simple løsningsforslag til komplekse problemstillinger. Du skal være indstillet på en alsidig iværksætterhverdag med mange forskellige opgaver. Desuden skal du være dygtig til at formulere dig skriftligt, have en god æstetisk sans, være udadvendt og brænde for at gøre en forskel.

ARBEJDSOPGAVER //

Sociale medier, kommunikation & e-commerce // Du får mulighed for at arbejde med en række forskellige opgaver hos FindersKeepers . Dine hovedopgaver bliver at udvikle indhold til vores sociale medier (Facebook, Instagram og nyhedsmails), idéudvikle på vores blog og skrive indlæg dertil,  samt at udvikle og vedligeholde vores hjemmeside (skrive og opdatere diverse tekster og billeder m.m.). Du vil naturligvis blive oplært i vores systemer, herunder WordPress, som vi bruger til vores hjemmeside. Du vil få ansvar for at udarbejde tekstmateriale og vedligeholde vores sociale mediekanaler, hjemmeside og nyhedsmail samt bidrage til udarbejdelsen af pressemeddelelser og generel pressehåndtering.

Vi vil bestræbe os på at tilrettelægge praktikforløbet ud fra ovennævnte, så du kan få mest ud af det ift. dine kompetencer og interesser – det er derfor ikke et krav, at du har erfaring med alle de nævnte arbejdsopgaver, vi vil prøve at skræddersy din praktik med noget, du elsker, og vil elske at lære. Det er vigtigt for os, at det bliver afvekslende og sjovt at være en del af FindersKeepers-teamet.

OBS: Kendskab til spejlfotografi, Indesign, Illustrator og Photoshop er en stor fordel, men ikke et krav.

HVEM ER VI?

På FindersKeepers Designmarkeder kan du hvert år møde hundredvis af spirende designtalenter og kreative iværksættere. Hver designer har sin egen stand på markedet, hvor de inviterer gæsterne med ind i deres univers og præsenterer deres idéer og sælger deres produkter.

Vi afholder markeder i landets to største byer: København og Aarhus.

Desuden arbejder vi på en række projekter ved siden af sammen med forskellige samarbejdspartnere i branchen som f.eks. pop up shops m.m. Vi er et ungt og meget ambitiøst team, som brænder for FindersKeepers og fungerer som en lille familie, der glæder sig til at få en ny mand/kvinde på holdet!

PRAKTISK //

Vi søger 1 praktikant til ansættelse fra hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende.

Vores hovedkontor ligger på Mariendalsvej 32B på Frederiksberg og her du vil være størstedelen af tiden. Praktikken varer minimum 3 måneder, og via løbende samtaler tilpasser vi arbejdsopgaverne til dine evner, interesser og udviklingsønsker. Praktikken er ulønnet.

Vi modtager også meget gerne ansøgninger om virksomhedspraktik.

Lyder ovenstående interessant, så send en motiveret ansøgning, CV og billede samlet som én PDF til [email protected].

Vil du høre mere om praktikopholdet eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Herle på 29615129 eller [email protected]

Designmarked: København 25.-26. maj