Finderskeepers Christmas Fabrikken d. 2.-3. dec 2023

Venue

Om Fabrikken

Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design er en erhvervsdrivende fond, nedsat af Københavns Kommune i 1991 og beliggende i det tidligere centralvaskeri på Sundholm. Stedet hed oprindeligt Kulturfabrikken. Som i dag var formålet også dengang at tilbyde værkstedsfaciliteter til og udviklingsmuligheder for kunstnere og kunsthåndværkere, fortrinsvis fra vækstlaget. Selve renoveringen og omdannelsen af det gamle vaskeri til kunstproduktion blev bl.a. drevet som et aktiveringstilbud til unge.

Kort

Få hjælp

Hvad er inkluderet i min stand?

For alle kategorier gælder det, at standlejen udelukkende inkluderer gulvplads – der er ikke stole, borde, strøm eller bagvæg med i grundbeløbet. Du kan dog leje disse som tilkøb til din stand. Vi opfordrer derfor til at leje en bagvæg – særligt for jer, som sælger plakater, print, tryk m.m. vil dette være en absolut fordel.

MÅ JEG TAGE MIT EGET INTERIØR/BAGVÆGGE MED?
Når du booker en stand hos FindersKeepers, er det kun de rå kvadratmeter som er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe borde, bagvægge og elektricitet. Dette gøres i forbindelse med standbooking. Hvis du ikke ønsker at gøre tilkøb, men medbringe egne installationer er dette også tilladt, vi er dog nødt til at bede om en beskrivelse af eventuelle bagvægge og større interiør. Dette beder vi om, da vi vægter det samlede æstetiske udtryk højt, og da vi altid er nødt til at sikre at stande ikke kommer til at kompromittere hinandens udstillinger.
MÅ JEG DELE MIN STAND MED EN ANDEN DESIGNER?

Ja, det må du gerne, men dette kræver en godkendelse fra FindersKeepers. Er I to designere, der ønsker at dele en stand, skal I sende os en fælles ansøgning, hvor I præsenterer begge brands.

Designmarked: København 14.-15. oktober Designmarked: Aarhus 18. - 19. november