2.–3. DECEMBER 2023

Fabrikken, KØBENHAVN

lørdag og søndag 
kl. 11.00–17.00

Fabrikken for Kunst og Design er – udover at være Danmarks største atelierfællesskab for kunstnere og designere – stedet, hvor FindersKeepers Christmas Market afholdes. Her fylder vi de 1000 m2 med julehygge og julet design – men også en masse design, der ikke er spor julet. Beliggende på Amager i Sundholmskvarteret.

Designmarked

Til FindersKeepers Christmas Design Market forvandler vi det smukke gamle vaskeri Fabrikken til et ægte juleeventyr for alle designere og designinteresserede. 

Vi har samlet 90+ nøje udvalgte designere, kunstnere, kreative iværksættere, som alle har lagt et kæmpe arbejde i at blive klar til weekenden. Du finder det bedste design inden for blandet andet keramik, møbler, kunst, tøj, smykker, accessories og meget mere. 

Åbningtider – kl 11.00–17.00
Adresse – Sundholmsvej 46, 2300 København.

 

Mad og drikke

Kaffevogne og små boder byder på lidt varmt og sødt, og der vil være mulighed for at sidde udenfor ved borde og bænke og i den hyggelige lille have.  

Billetter

Dagsbillet – 50 DKK (gælder lørdag eller søndag)
Weekendbillet – 70 DKK (gælder hele weekenden)

Børn under 12 år – Gratis

Køber du din billet i forsalg kan du komme ind allerede 10.00!
En hel time før alle andre uden billet købt i forsalg.

OBS. alle billettyper pålægges et gebyr på 5 kr.

Du kan også købe din billet i døren, når du ankommer til Fabrikken. Vi tager imod MobilePay, kort og kontanter.

Goodiebags

Det kan godt betale sig at komme i god tid! 

Der er en Finders goodiebags til de første gæster 100, der ankommer lørdag og søndag.  

Betaling på markedet

Der er både mulighed for betaling med kontant, dankort og mobilepaye i indgangen til FindersKeepers. Bemærk venligst, at du IKKE kan hæve over i indgangen. Du kan finde hæveautomater tæt ved Amagerbrogade.

Det varierer om designerne tager imod Dankort eller Mobilepay – de fleste tager dog imod Mobilepay. Vi kan dog garantere, at kontanter godtages over hele designmarkedet.


Find vej

Med offentlig transport
Du kan tage både metro og bus til Fabrikken. Tag metroen til Amagerbro St. og herfra er der 9 minutters gang til Fabrikken.

Med bil
Kommer du i bil, er der mulighed for at finde parkering ved Hørgaarden på Amagerfælledvej 73 eller IT Universitetet på Rued Langgaards Vej 7. Husk at der er betaling for parkering, som sker gennem APCOA eller Easypark.

Hold dig opdateret

Hold dig fuldstændig opdateret på alt, hvad der sker til FindersKeepers Christmas Design Market på Fabrikken i København den 2.–3. december ved at deltage i begivenheden på Facebook her.

Mød designerne

Se de 90+ designerne, kunstnere og kreative iværksættere.
Siden opdateres løbende.

Venue Fabrikken

Fabrikken danner rammen om dette års FindersKeepers Christmas Designmarked i København. Det gamle vaskeri fungere til dagligt som kreativt værksted og atelier for iværksættere og designere, og de smukke loftvinduer gør det til et helt særligt venue – perfekt til et rigtigt juleeventyr. Placeringen er en lille gåtur fra Amagerbrogade og Amagerbro Metro og en 10 minutters cykeltur fra indre by.  

DELTAGENDE DESIGNERE

Designmarked: København 31. august - 01. september Designmarked: Aarhus 28.-29. september