DADIRRI TEA

Efter seks år som globetrottere, har Sebastian og Nicole snuset det bedste fra andre kulturer til sig og skabt DADIRRI TEA som er en Fynsk te produktion.

Igennem deres rejser har de mødt mange skæbner, som arbejder hårdt for at opnå blot en minimum levestandard. De er taknemmelige som skandinaver, og sætter pris på vores muligheder for at hjælpe mennesker i nød. Samtidig ønsker de at bevare verden og dens fantastiske natur. Derfor er deres produkt bæredygtigt og skabt under fair forhold for bønderne. De giver dig skøn, økologisk premium urtete sammensat af de bedste råvarer. For dem betyder premium ikke blot te af højeste kvalitet, men også te, der er skabt med omtanke og respekt for naturen samt vores medmennesker. Du gør noget godt både for din krop og for verden, når du drikker DADIRRI TEA.

Alle deres te er 100% økologiske og indeholder ingen tilsætningsstoffer. Derudover er deres emballage 100% kompost venlig. Yep, du kan roligt smide hele emballagen i din kompost venlig skraldepose.

Instagram

Facebook

Website

Category
Julemarked Kulturhuset 14-15 December 2019