Scrub box

Da jeg var barn, havde jeg børneeksem. Det gjorde ondt at gå i bad, min hud var tynd af steroidcremer, det sved at bade i havvandet og om natten sov jeg med bomuldshandsker på.

Med tiden forsvandt børneeksemen og blev erstattet af sensitivitet og allergier. Uanset hvilket milde og rene produkt jeg tog ned fra hylden i butikkerne, endte jeg med at få udslæt – også selvom der stod på produktet, at det var “uden parabener”, “ingen sulfater” og “helt naturlig”.

Efter en 3-dages lappetest kom jeg hjem med en lang liste kemiske ord, jeg var allergisk overfor – og jeg forstod ikke et ord.

I 2013 gik jeg i min mors køkkenskabe, fandt sukker og olie, blandede det sammen til en scrub og gik i bad. Det var en enorm lettelse, da min hud ikke reagerede på min hjemmelavede scrub, men i stedet blev efterladt blød og rolig.

Med tiden blev jeg klogere på mine valg af ingredienser, og mine scrubs endte med at erstatte både den konventionelle scrub og min daglige bodylotion. For mine scrubs gav min hud lige præcis dét, den havde brug for; ro og ærlighed.

Nu skal mine scrubs ikke længere kun være mine. De skal også være dine. Så du kan give din hud den ro og ærlighed, den har brug for.

Instagram

Website

Category
København 14-15 oktober 2023, København 25 26 februar 2023
Designmarked: København 25.-26. maj