Praktikant til vores webshop

Kom med på vores digitale iværksættereventyr //

Kunne du tænke dig at være en del af et online-eventyr helt fra start? Kan du se dig selv som værende en del af et friskt ungt team på Østerbro i København? Holder du dig opdateret, når det kommer til det nyeste inden for online salg og marketing? Vil du med til bords, når der skal tages vigtige beslutninger? Så skal du bare læse videre her.
Kan du se dig selv i ovenstående, og har du energien til at brænde igennem i et startup, så er FindersKeepers Shop uden tvivl et godt sted for dig at spendere dit kommende praktikophold.

Om Dig //

Har du mod på et praktikforløb, og hvor dine arbejdsopgaver i høj grad defineres af dig selv, og du selv sætter grænsen for, hvor stor indflydelse du får på virksomhedens markedsføringsstrategi samt eksekvering af samme?

Har du mod på at blive den del af et team, hvor den markedsføringsansvarlige tidligere – med stor succes – har været en central figur i formulering og eksekvering af markedsføringen i regnskabsprogrammet Dinero?
Vi forestiller os at du er i gang med en uddannelse inden for e-commerce, kommunikation, markedsføring eller noget i den dur.

Du deler vores passion for, at vores nye guldklump FindersKeepers Webshop, bliver en succes. Og hvem ved, hvis samarbejdet fungerer, kan vi tale om fastansættelse.

Arbejdsopgaver //

Du kommer i høj grad til at få stor indflydelse på egne arbejdsopgaver. Som udgangspunkt forestiller vi os, at du kommer til at arbejde med udvikling såvel som eksekvering af:

    • Online marketing herunder SEO, SEM & SoMe
    • Analyse og konverteringsoptimering
    • Customer Relation Management

Med udgangspunkt i at skabe gode og mindeværdige oplevelser, for besøgende og designerne. Får du mulighed for at prøve kræfter med en bred vifte af forskellige arbejdsopgaver. Du får fingrene i kagedejen og vil bl.a. prøve kræfter med idéudvikling, skabe nye funktioner, og du vil have mulighed for at sætte dit fingeraftryk i FindersKeepers generelt.
Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at skræddersy et personligt praktikforløb ud fra ovenstående, så du kan få mest ud af samarbejdet i forhold til dine kompetencer og interesser.

Det er ikke et krav, at du har erfaring med de nævnte arbejdsopgaver, vigtigst er bare, du tør fejle – netop fejlene lærer vi alle sammen noget af.
Du skal heller ikke være bange for at stille spørgsmål, for vi er ikke bange for at besvare dem. Vi vil derimod nyde at se, at du har mod på at kaste dig ud i nye udfordringer, hvad end det drejer sig om en praktisk opgave, eller at komme med simple løsningsforslag til komplekse opgaver. Det er vigtigt for os, at det bliver afvekslende og fedt at være en del af FindersKeepers-teamet, og vi vil gøre vores for, at du kommer til at elske dit arbejde, lige så meget som vi elsker vores.

Lyder det interessant, så send os en ansøgning på [email protected] – jeg glæder os til at høre fra dig 🙂

Alt det bedste, Rasmus Edlund