Standholder Information Øksnehallen

Du finder al information og praktiske oplysninger om FindersKeepers Designmarked i Øksnehallen, København nedenfor.

Det er vigtigt, at du læser det hele grundigt igennem.

Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på [email protected]

Vi glæder os til at byde jer velkommen!
FindersKeepers teamet

VENUE INFORMATION

Adresse

Halmtorvet 11, 1700 København

Parkering

Kun af- og pålæsning er tilladt på Kvægtorvet og rundt om Øksnehallen.

Når du ankommer i bil, er det vigtigt, at du læsser dine ting af og finder en parkeringsplads hurtigst muligt. Du skal flytte bilen, inden du påbegynder opstilling af standen, da der skal være plads til, at de andre standholdere også kan læsse deres ting af.

Nærmeste parkeringsmuligheder er:

 • DGI Byens Parkeringshus (Kl. 06 – 22: 32 kr/time, Kl. 22- 06: 10 kr. /time, Døgnbillet: 198 kr)
 • Flæsketorvet (Kl. 08-18: 19 kr./time, Kl. 18-23: 13 kr./time, Kl. 23-08: 5 kr./time, dog gratis i alle zoner i København fra lørdag kl. 17 til mandag kl. 08).

Husk P-billet!

Åbningstider for gæster

Lørdag og søndag 11.00-17.00

Gæster med Billetto-billet har adgang fra 10.45.

Om Øksnehallen

Øksnehallen et et smukt og karakterfuldt 5000 m2 stort rum med karakteristiske søjler, der bærer tagkonstruktionen med ovenlys. Beliggende midt i den såkaldte ‘brune kødby’ i det summende Kødbyen centralt på Vesterbro og et stenkast fra Hovedbanegården.

MARKEDSFØRING OG PROMOVERING

Vi gør en kæmpe indsats for at der skal komme en masse dejlige designinteresserede besøgende, men vi får alle meget mere ud af det, hvis I står sammen med os om at sprede budskabet. Når I gør det, kan vi i fællesskab få spredt jer talentfulde designere og iværsættere meget længere ud udover designmarken. Brug eventet som anledning til at aktivere dine egne kommunikationskanaler og skabe omtale for både dig selv om markedet. Jo flere gæster vi kan tiltrække i fællesskab, jo større succes får du!

Vi forventer at du deltager aktivt i promoveringen og poster mindst et opslag på Facebook og et på Instagram i ugen op til markedet. Hvis du ikke deltager aktivt vil du blive faktureret DKK 400 (excl. moms) til at FindersKeepers promoverer markedet ekstra online.

Nedenfor har vi listet flere ideer til, hvordan du kan hjælpe.

INVITER VENNER OG FAMILIE //

Din mor ejer sikkert allerede dit design, men måske hun køber noget af din nabo på markedet. Og på samme måde kan det være, at din nabos veninde køber noget i din stand. Hvis du sørger for bare 10 gæster, og alle andre designere gør det samme, får vi hurtigt hundredvis ekstra gæster! Så sørg for, at invitere både din veninde, din kollega, din svigermor og Tante Oda.

BRUG FACEBOOK //

Vi anbefaler at du inviterer dine Facebook venner til vores Facebook begivenhed. Vi kan se en tydelig sammenhæng mellem deltagere i Facebook begivenheden og succes til eventet. Vi anbefaler også at i deler jeres deltagelse på jeres egne Facebook kanaler og interagerer med os på Facebook, da det øger den online synlighed. Når I deler jeres deltagelse øger i også sandsynligheden for at gæsterne allerede på forhånd er interesserede i at besøge lige netop jer.

Du finder Facebook-eventet her.

BRUG INSTAGRAM //

På samme måde som for Facebook, anbefaler vi du bruger din Instagram profil til at promovere din deltagelse. I så fald må du meget gerne tagge os og bruge hashtagget #FINDERSKEEPERSDK – så kan vi nemlig finde dig og tagge din instagram profil. Vi er selv på Instagram som @finderskeepersdk og har på nuværende tidspunkt over 30.000 følgere. Vi håber selvfølgelig, at du er en af dem.

TIPS MODTAGES GERNE //

Vi lægger en stor indsats i FindersKeepers for at tiltrække en masse designelskere – både forbrugere og professionelle. Det gør vi ved at aktivere vores egne kommunikationskanaler i form af Facebook, Instagram, nyhedsbrev og hjemmeside. Vi skaber synlighed relevante steder i bybilledet. Vi arbejder på at sikre presseomtale og vi sender invitationer ud til butikker, webshops og branchefolk.

Hvis du har kendskab til særlige presserelationer, butikker eller andre branchefolk, du synes skal have en invitation, hvis du kender medier, bloggere eller andre der kunne være interesseret i at skrive om eventet, eller hvis du har andre gode ideer til markedsføring og promovering, så send os dit tip til [email protected]!

FÅ EKSTRA PROMOVERING //

Vi bestræber os på at alle standholdere som standard bliver promoveret på vores hjemmeside som deltagende designbrand – dette forudsat at det fremsendte billedmateriale er i korrekt kvalitet.

Hvis du er interesseret i at blive direkte promoveret på vores andre kommunikationskanaler, Facebook/Instagram/nyhedsbrev tilbyder vi forskellige pakker afhængigt af dit behov. Kontakt os på [email protected] for at høre nærmere.

FÅ EKSPONERING SOM KONKURRENCE SPONSOR //

Skal gæsterne til eventet have mulighed for at deltage i en konkurrence om at vinde et af dine produkter? Som sponsor bliver du fremhævet på vores sociale medier og får dermed værdifuld eksponering, der kan være med til at øge trafikken til din stand og øge kendskabet til dit brand generelt. Nogle af produkterne vil blive anvendt til online konkurrencer på Facebook eller Instagram, andre til en konkurrence til selve eventet, som også bliver annonceret på Facebook.

Hvis du er interesseret i at sponsorere et eller flere af dine produkter, så send en mail mærket ”Sponsorat” til [email protected] med følgende:

 1. Et smukt billede af produktet i høj kvalitet;
 2. Dit firma logo på transparent baggrund;
 3. Produktnavn, hvis relevant;
 4. Vejl. udsalgspris, så vi ved hvad præmien er værd (mindst 250 kr.)

Hvis dit produkt bliver udvalgt, vil du efterfølgende få nærmere information om, hvad du skal gøre.

DEADLINE FOR SPONSORATER ER 1 UGE FØR MARKEDET

KRAV TIL DIN STAND

For at sikre en høj standard på designmarkedet er der en række krav, som din stand skal leve op til. En visuelt appellerende stand tiltrækker også flere kunder og får dit brand til at fremstå mere professionelt. Vores erfaring viser, at udstillere der lægger kræfter i den visuelle præsentation af deres stand sælger mere. Det er et must at tænke over opstillingen af din stand, så den bliver personlig, tiltalende og repræsenterer dit brand bedst muligt.

GENERELT UDSEENDE //

Vi forventer at din stand lever visuelt op til det materiale du har indsendt. Tænk på din stand som en pop-up shop, hvor du tilpasser din ‘butik’ så den er i tråd med dit design og den visuelle oplevelse du ønsker at skabe. Det skal se lækkert ud og må ikke ligne en loppemarkedsbod eller et lagersalg.

BORDE OG STOLE //

Du må meget gerne medbringe borde til præsentation af dine produkter. Vi anbefaler dog at du tænker mere kreativt og overvejer om der er andre og mere spændende måder du kan vise produkterne frem på. Brug en dug, hvis bordet ikke i sig selv er en del af udstillingen, og sørg også for at den er nystrøget og går helt ned til gulvet. Har du stole anbefaler vi at du bruger dem så lidt som muligt, da det virker uengagerende for gæsterne. Bord og stole kan lejes gennem os.

LAGER //

Det er vigtigt at du gør dig tanker om, hvordan du håndterer dit lager. At have papkasser og lignende synligt fremme på din stand ødelægger det visuelle indtryk, gør standen mindre indbydende og kan få den til at fremstå ‘billig’. Så tænk på, hvordan du kan integrere et lager på en måde, hvor det ikke er synligt. Hvis du har spørgsmål eller ideer du ønsker input til er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail [email protected]

MEDBRAGTE BAGVÆGGE //

Du er mere end velkommen til at medbringe egne bagvægge, men af hensyn til placering og brandsikring, skal du give os besked på [email protected]. Bagvæggene skal være solidt byggede så den er sikkerhedsmæssigt forsvarlig, hvilket vil blive tjekket af den brandansvarlige. Bagvæggene skal være i neutrale farver som sort, hvid, grå eller træ og må max. være 210 cm høj. De skal også være pæne fra alle sider, så eksempelvis bagsiden er pæn og ikke ødelægger udseendet af en eventuel nabostand. Hvis du ikke selv har bagvægge er det muligt at leje gennem os.

TØJSTATIVER //

Hvis du sælger tøj, er det en god ide at medbringe et eller flere tøjstativer. Du kan medbringe så mange du har lyst til, så længe de kan være på dit standområde. Tøjstativerne skal være pæne og ensfarvede og vi anbefaler ikke at bruge teleskopstativer, som ser billige ud.

PRODUKTINDPAKNING //

Vi anbefaler, at du bruger den måde du pakker dine produkter ind (emballage, gavepapir, poser etc.), som en mulighed for skabe et stærkt indtryk af dit brand.

TEKSTILOPHÆNG //

Af sikkerhedsmæssige årsager, skal tekstilophæng (bannere mm.) være brandimprægnerede.

OPHÆNG I LOFT //

Det er desværre ikke muligt at hænge ting op i loftet. Vi anbefaler at du selv tager et stativ med du kan bruge i stedet – det må max. være 220cm i højden.

RABATTER //

FindersKeepers er ikke et lagersalg. Vi syntes at I som designere fortjener at få fuld pris for jeres varer. Derfor er det heller ikke tilladt at sælge varer til stærkt nedsatte priser. Vi er dog opmærksomme på, at det i en salgsituation kan fungere godt, hvis man kan få kunden til at føle, at vedkommende gør en god handel også på prisen. Det er derfor tilladt at bruge salgsteknikker, som at sælge enkelte varer til nedsat ‘FindersKeepers pris’, at give en særlig ‘FindersKeepers rabat’ (max. 20%) mv.

TILKØB TIL DIN STAND

Hvis du har bestilt tilkøb til din stand fremgår disse af din faktura, såfremt dette ikke er tilfældet bedes du kontakte os hurtigst muligt, så vi kan få rettet op på fejlen. Hvis du ikke har bestilt tilkøb sammen med din ansøgning, men gerne vil bestille eksempelvis, borde, bagvægge eller strøm, så send en mail til [email protected].

DEADLINE FOR BESTILLING AF TILKØB ER 10 AUGUST INDEN 12.00.

SE TILKØBSPRISER HER

Hvis lageret tillader det, kan det i nogle tilfælde være muligt at købe tilkøb ved ankomst.

LEJE AF BAGVÆGGE //

Vi opfordrer alle, der kommer med grafisk print, illustrationer, billeder og lign. til at anvende bagvægge på deres stand – det fanger købernes interesse i langt højere grad end illustrationer på et fladt bord! Hvis du ikke medbringer dine egne bagvægge, tilbyder vi leje af vores egenproducerede bagvægge som er 2,2 meter høje og produceret i tyk sort MDF. S-kroge kan sammen med tynd line, kæder, snore el. lign. bruges til at montere eksempelvis rammer, eller du kan anvende elefantsnot. Søm og tegnestifter må ikke anvendes.

Der er en begrænset mængde bagvægge til rådighed og når de er lejet ud er der udsolgt – dette kan godt ske før deadlinen.

FÅ MEST MULIGT UD AF DIN DELTAGELSE

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse på FindersKeepers. En del af dette er naturligvis at du opnår et tilfredsstillende salg, men erfaringerne fra tidligere standholdere viser, at man kan få meget mere ud af sin deltagelse ved at tænke bredere. Nedenfor har vi samlet vores erfaringer for hvordan du kan få mest muligt ud af din deltagelse.

MAKSIMÉR DIT SALG – FØR //

Brug din deltagelse som anledning til at markedsføre dit brand og dine produkter. Standholdere der aktivt bruger deres kommunikationskanaler til at fortælle om deres deltagelse har mulighed for at gøre gæsterne interesserede i dem allerede før markedet. Se flere tips under punktet ’Markedsføring og promovering’.

MAKSIMÉR DIT SALG – UNDER //

En visuelt flot stand der præsenter brand og produkter på en gennemført måde er det bedste udgangspunktet for at tiltrække gæster. Mindst ligeså vigtigt er adfærden af de, der bemander standen. De der har størst succes har fokus på at være imødekommende overfor gæsterne og undgår at sidde ned eller gemme sig bag bord, mobil eller laptop. Husk på at mange af gæsterne finder det spændende at møde menneskene bag brandet.

MAKSIMÉR DIT SALG – EFTER //

En ting er hvad man sælger under selve eventet, men der kan være meget at hente i eftersalg. Isærfor dyrere varer, som folk ikke nødvendigvis impulskøber, er eftersalg vigtigt. Sørg altid for at have visitkort e.l. til at dele ud til gæsterne, få dem til at skrive sig op til nyhedsbrev, like din Facebook side etc. Sørg for at det er nemt for folk at finde dig igen efter markedet og få på den måde udvidet din kundekreds – både hos forbrugere og professionelle.

FÅ FEEDBACK PÅ BRAND OG PRODUKTER //

Den direkte kontakt til slutbrugeren af dine produkter er en unik mulighed for at få feedback på dine produkter. Får du positive tilbagemeldinger? Hvad siger folk om produktet? Om prisen? Hvordan reagerer folk på din stand? Kan du se en forskel, hvis du ændrer på noget?

NETVÆRK MED ANDRE DESIGNERE //

Tag en tur og bliv inspireret af, hvordan de øvrige deltagende designere har indrette deres stande. Tal med hinanden og del udfordringer og muligheder.

AFBUD

Vi gør igen opmærksom på, at fristen for at melde afbud er 8 dage fra du modtog din bekræftelsesmail. Efter fristen er betaling af faktura bindende uanset om du kan deltage eller ej. Dette gælder indtil 28 dage før markedet, fra hvilket tidspunkt der ikke kan meldes afbud. Ansøger du eksempelvis 30 dage før markedet, så har du 2 dage til at melde afbud. Dit afbud er først bekræftet, når du har modtaget en mail herom.

Du kan som udgangspunkt ikke få pengene tilbage. Får du alligevel ikke mulighed for at deltage, kan du kontakte os, og så kan vi undersøge om det er muligt at afsætte din stand til en anden ansøger. Er dette ikke muligt, kan du ikke få pengene tilbage, selvom du ikke deltager på markedet.

ANKOMST OG OPSTILLING AF STAND

Du og din stand skal være HELT klar kl. 10.30 lørdag, hvor dørene åbnes for de besøgende. Alle der har købt billet i forsalg kan komme ind fra kl. 10.45. Vi gør desuden opmærksom på, at standholder-indgangen lukkes kl. 10.30.

ADGANGSTIDSPUNKTER FOR OPSTILLING AF STAND //

FREDAG 14.30-20.00
LØRDAG 08.00-10.30

Er du ikke ankommet og checket ind senest lørdag kl. 10.00, kan du miste din stand. Vi er nødt til at sikre det overordnede look-and-feel og det kan derfor være nødvendigt at om-arrangere udstillingsområdet ved no-shows. Vi kan da eksempelvis give gulvpladsen til en anden designer.

Udenfor opstillings- og åbningstid vil hallen være aflåst, men der er ingen vagt. Alt hvad du lader blive er på eget ansvar.

Efter markedet lukker kl. 17.00 lørdag har du indtil kl. 17.30, hvor du skal være ude.

ANKOMST //

Når du ankommer til markedet, skal du kontakte en fra FindersKeepers teamet, som vil checke dig ind og vise dig hen til din stand. Du vil her få udleveret to sælgerskilte og samt et informationsark. Hvis du har brug for at bemande din stand med mere end to personer, så kontakt en FindersKeepers-medarbejder for at få ekstra sælgerskilte mod depositum.

Check-in findes ved hovedindgangen.

AF- OG PÅLÆSNING //

På Kvægtorvet og på vejene rundt om Øksnehallen er der parkering forbudt men af- og pålæsning tilladt. Regler for af- og pålæsning er følgende: Aktivitet ved bil hver 4 til 5 minut.

 • Udfyld af- og pålæsningsseddel som lægges i forrude af køretøj (Sedlen fås ved check-in).
 • Af- og pålæsning ved være muligt ved de porte der er åbne hele vejen rundt om bygningen.
 • Sørg for at få læsset alt hurtigt, og start ikke på opbygning af stand før alt er læsset ind og køretøj flyttet til parkeringsplads.

 

STANDPLACERING //

Det er desværre ikke muligt at få oplyst den endelige standplacering inden markedet. Der kan være mange ændringer i de sidste par dage, så vi må allernådigst bede jer vente spændt til selve dagen.

KLARGØRING SØNDAG MORGEN //

Der vil være adgang til hallen fra 9:00 søndag, så i kan få fyldt op med nye varer og gjort standen klar. Det er super vigtigt at du og din stand er HELT klar senest 10.30 søndag, hvor dørene åbnes igen.

NEDTAGNING AF STAND

Du må først påbegynde nedpakning af din stand søndag kl. 17.00, når dørene er blevet lukket, da der også skal tages hensyn til de besøgende, der kommer sidst på dagen.

Du skal have pakket din stand ned senest kl. 18.30. Før du forlader din stand, skal du kontakte en FindersKeepers-medarbejder, som kan tjekke at alt er som det skal være.

TILKØB //

Hvis du har lejet borde, stole mv. skal disse returneres jvf. anvisninger fra markedscrewet.

AFFALD //

Standen skal være fuldstændig ryddet og ALT skrald, bøjler, papir, tøj, papkasser m.m. som kommer fra din stand, skal du samle og smide ud i affaldscontaineren. De skraldespande, der er opstillet indenfor er forbeholdt gæsterne.

Vi forbeholder os ret til at fakturere standholdere der efterlader skrald et rengøringsgebyr på DKK 2,500.

SÆLGERSKILTE //

Husk at aflevere dine sælgerskilte inden du tager afsted søndag, hvorefter du vil få dit depositum retur. Hvis sælgerskiltene er beskadigede, kan du ikke få dit depositum tilbage.

PÅLÆSNING AF BIL //
 • Pak standen sammen inden pålæsning begynder
 • Hent først din bil når I er klar til at bære materialer og udstyr ud

MAD & DRIKKE FOR STANDHOLDERE

Du har mulighed for at købe kaffe, kolde drikkevarer og mad i Øksnehallen. Vi anbefaler, at du selv tager mad med til frokost, da dette er et travlt tidspunkt på markedet, og det kan være svært at gå fra sin stand samtidig med at der kan være kø.

UNDGÅ TYVERI

Det er rigtig vigtigt, at du holder øje med dine ting og ikke lader penge, mobil, pengepung og andre værdigenstande ligge synligt, da det kan friste svage sjæle. FindersKeepers erstatter IKKE dine ting, hvis de bliver stjålet! Det er dog vigtigt, hvis du får noget stjålet, at du kontakter en medarbejder fra FindersKeepers, så vi kan tage aktion herpå. Du skal selv kontakte politi og evt. forsikringsselskab. Natten over vil lokalerne være aflåste, for en sikkerheds skyld anbefaler vi dog, at du tager dine mest kostbare ting med dig, når du går hjem. Skulle uheldet være ude og der bliver begået indbrud erstatter FindersKeepers ikke mistede værdier.

MODTAGELSE AF BETALING

Husk at medbringe byttepenge til kunder, som betaler kontant. Vi anbefaler at du overvejer at anvende MobilePay eller investere i en kortlæser som iZettle eller SumUp, så du kan modtage betaling på kreditkort. Hvis du har en webshop kan du også sætte den op så kunderne kan betale online via den.

Der er wifi på venuet.

Fik vi sagt at vi glæder os helt vildt!