Året der gik 2017

Året der gik 2017

Rigtig godt nytår allesammen – og tusind tak for et fantastisk 2017!
At runde et årsskifte giver altid en dejlig naturlig break og muligheden for at kigget tilbage på året der gik – and what a fucking lovely year!
2017 var bl.a. året hvor vi havde vores første udenlandseventyr. Vi afholdte vores første marked i Stockholm i April med 50 % danske designere og 50 % svenske & andre nordiske.
Det var en kæmpe udfordring at få et event op at køre i et andet land – det var nærmest helt forfra.

Vi blev taget mega godt imod af det svenske publikum på Färgfabriken – og det er bestemt noget vi gerne vil gøre igen. Vi tror på det var startskuddet til at få FindersKeepers rundt i flere Europæiske lande. Måske i 2018 – hvem ved?

Udover Färgfabriken I Stockholm fik vi også lov at indtage 2 nye locations i Danmark.
I samarbejde med Briq fik vi prøvet kræfter med et nyt pop-up koncept i Nordhavn – her fyldte vi 4 store butikslokaler med 70 designere. Det håber vi ikke bliver den sidste gang!

I december skete der et julemirakel – vi fik muligheden for at afholde FindersKeepers på Papirøen før det blev revet ned. Det event har fået en helt speciel plads i vores FindersKeepers hjerte.

Sammen med alle jer besøgende fik vi indsamlet 104.455,5 kr til Mødrehjælpen, 50.000 kr i samarbejde med Team Rynkeby til Børnecanerfonden og i samarbejde med Julehjælpen fik 160 ressourcesvage børn en julegave. Wauw! Det har gjort så stort et indtryk på os, at vi fremadrettet vil gøre alt for at fokusere mere på velgørenhed til vores events – og håber I vil hjælpe med at støtte op om dette

Der har også været 2 andre mirakler i år. Den ene hedder Samy og den anden hedder Kamilla.

Samy har været økonomi-geniet, der har hjulpet helt ubeskriveligt meget med at få holde fokus og få FindersKeepers på endnu bedre kurs.

Kamilla startede i November og er den nye markeds- & eventafsvarlig. Hun står fra nu af for alle FindersKeepers Designmarkeder & events. Hun er en sand stjerne!

Tak for helt vildt awesome år med 7 FindersKeepers Events med over 30.000 besøgende og 770 inspirerende og talentfulde designere og kreative iværksættere, nogle helt fantastiske samarbejdspartnere og den bedste Finders Family med de dygtigste medarbejdere, praktikanter og markedscrew – jeg glæder mig helt vildt til 2018.

Alt det bedste,
Herle