Nyt udstillingskoncept: More Than Design

Nyt udstillingskoncept: More Than Design

Er du nysgerrig på at komme helt tæt på designernes arbejdsproces?

Så kom til Finderskeepers Designmarked d. 25.-26. august i Øksnehallen, hvor du kan opleve en perlerække af værker og se eksempler på, hvordan de er blevet til i særudstillingen “More Than Design”.

More Than Design // 

Det tager tid, færdigheder og et kreativt mindset at skabe godt design. Men da man som forbruger af designprodukter ofte kun ser slutproduktet, kender man ikke til de massevis af timer, der bliver lagt i materiale research, skitser, prototyper og udvikling af produktionsprocesser.

Derfor har FindersKeepers lavet udstillingen ”More Than Design”, som netop sætter fokus på alt det arbejde, der ligger forud for det endelige produkt ved at vise prototyper, designprocesser og eksperimenterende værker på kanten mellem kunst og design. Ønsket er dermed at give  de besøgende et indblik i den fantastiske proces, der ligger bag godt design.

Flere af de udstillende arbejder i et spændende krydsfelt mellem håndværk, design og kunst, og det er netop i mødet mellem disse, at designerne får skabt objekter og produkter med nye smukke udtryk.

Oplev følgende designere //

På udstillingen kan du opleve værker af bl.a.:

// Søren Betak

// Laura Dalgaard

// Amanda Lilholt

// Stine Mikkelsen

// Matias Moellenbach

// Jesper Su Rosenmeier

// Kaja Skytte

// Kasper Thorup

Kom og hyld det gode design sammen med FindersKeepers i Øksnehallen d. 25.-26. august!