Framing People

Vi gør det enkelt
Vores vision er at gøre det enkelt. Vi vil gøre det enkelt og nemt for dig at få dine minder foreviget i glas og ramme – eller uden glas, hvis du er mere til det. Med få klik på siden kan du spare tid og bestille dine rammer hjem til din hoveddør uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi støtter det gode håndværk og vores værksted har mere end 25 års erfaring indenfor fremstilling af rammer på specialmål.

Rejsen til rammen
I udgangen 2014 begyndte jeg, Jonas, at være meget sammen med min onkel på hans værksted. Kan du gætte hvad han lavede? Rammer – nemlig. Jeg kunne se, hvordan han dansede rundt med trælister og savsmuldsskyer hver dag. Han elskede at lave rammer. Og gør det stadig. Men hans udfordring var, at kunderne skulle besøge ham på hans værksted for at bestille en ramme. Bøvlet, ikke? Derfor hjalp jeg ham med at sikre den gode brugeroplevelse, der bygger på enkelthed, god kvalitet og god service. Det resulterede i, at vi sammen startede Framing People i november 2015, der gør det nemt for dig at bestille flotte kanter til flotte motiver.

Bæredygtige materialer
De træsorter vi bruger til listerne er alle dyrket i FSC-skove, hvilket betyder at vi ikke fælder flere træer, end skoven kan nå at reproducere. Og samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet. Men hvad så når træet er faldet og rammen har været under kniven? Bare rolig. Vi pakker din ramme ind i CO2-neutral emballage, der er 100% genanvendelig og bionedbrydelig. Bedst for miljøet. Bedst for din ramme. Bedst for dig.

ENGLISH //

No english version.

Website
Facebook
Instagram

Category
København 10-11 November 2018
Tags
Living