DET SKER: “Me and my icon”

DET SKER: “Me and my icon”

OPLEV SÆRUDSTILLING: “ME AND MY ICON” //

FindersKeepers afholder årets første designmarked, der finder sted i de smukke lokaler i Øksnehallen, København d. 16.-17.februar. Her kan du opleve mere end 150 kreative iværksættere og designere, når Øksnehallen omdannes til et mekka for design og kunsthåndværk

Denne weekend står i inspirationens tegn. For hvordan bliver design og smukt håndværk til? Hvor finder de kreative iværksættere og designere deres inspiration?
Til særudstillingen ”Me and my icon” kan du få indblik i netop dette. Her lukker udvalgte designere os ind i deres univers og inspirationskilder. Designerne vil fortælle om deres største designikon, og hvordan deres arbejdsliv er blevet påvirket af det.
For nogle designere er det en bestemt person eller et særligt design, som har inspireret dem. Du kan få større indblik i hvem designeren er, men endnu vigtigere, hvem er personen bag det magiske univers eller æstetiske produkt. 

INSPIRATION //

Kunstner og illustrator Stine Maria Aalykke, der står bag Can Family på Vesterbro sammen med sin familie, har et helt særligt ikon, der går langt tilbage.
Siden jeg var helt lille, har jeg været meget fascineret af Vor Frelser Kirke. Jeg mindes den første gang, jeg kom helt op i toppen og rørte ved den store guldkuppel. Jeg var helt oppe og køre,” fortæller designeren bag Can Family.

Stine Maria Aalykke skaber fascinerende kunstværker, som kommer til udtryk i alt fra illustrationer, malerier og unikke skulpturer. Her er ofte guld i hendes billeder – ligesom den pompøse og overdådige spirkonstruktion på Vor Frelser Kirke. Du kan høre meget mere om hendes ikon og inspiration til markedet d. 16.-17 februar.

Lad dig inspirere af designernes historier og designikoner. Få indblik i hvem ildsjælen bag brandet og deres produkter er. Udover Stine Maria Aalykke, der står bag Can Family, kan du blandt andet møde Rasmus Warberg, Matilde Digmann, Poppykalas, Amanda Linde og Sigrid Buus.

Vi glæder os til, at du kan komme tættere på designerne og deres univers til FindersKeepers Designmarked d. 16.-17. februar i Øksnehallen fra 11-17.

Har du lyst til at møde designerne? Så køb din billet nu //

Deltag også i eventet på Facebook og bliv opdateret om markedet ved at klikke her