12 MARTS // VI GÅR TIL KAMP FOR KRÆFTRAMTE BØRN

12 MARTS // VI GÅR TIL KAMP FOR KRÆFTRAMTE BØRN

Dette års første FindersKeepers marked, bliver ikke et hvilket som helst. Vi har nemlig valgt at gentage succesen fra København ved at afholde vores kommenende forårsmarked med særligt fokus på velgørenhed i den gamle Godsbanegård i Aarhus. Vi glæder os sådan til at slå dørene op d. 17.-18. marts i de rå og smukke lokaler, der vil være fyldt med alt hvad designhjertet begærer.

IKKE ALLE GÅR LYSERE DAGE I MØDE //

FindersKeepers vender tilbage til smilets by. Men denne gang har vi taget foråret og overskuddet med os. Foråret er en tid, hvor energien så småt kommer tilbage, og en tid hvor vi har tænkt meget over, hvad vi kan gøre for at glæde andre. Derfor vil vi til FindersKeepers velgørenhedsbanko x Børnecancerfonden prøve at gøre en forskel og hjælpe dem, som har det svært. Flere hundrede børn er I øjeblikket indlagt på kræftafdelingerne landet over, og dem vil vi så gerne hjælpe, ved at samle en masse penge ind til Børnecancerfonden.

Vil du støtte – så køb din billet til FindersKeepers her: BILLETTO

HVEM ER BØRNECANCERFONDEN //

Børnecancerfonden financierer forskning i børnekræft og støtter familierne gennem livets sværeste tid. Konkret så finansierer de aktiviteter, sender familier på rekreationsophold og uddeler forkælelseslegater til alle børn med en kræftdiagnose. Fonden formidler også viden om børnekræft og støtter den vigtige forskning i diagnostik og behandling af børn med kræft. Hvert år får ca. 200 danske børn kræft. Heldigvis overlever fire ud af fem, men halvdelen har varige skader efter den intensive behandling. Børn med kræft har brug for håb og omsorg. Det samme har deres familier.

Børnecancerfonden er en privat fond, der arbejder alene på baggrund af bidrag fra privatpersoner, virksomheder, indsamlinger, foreninger og andre fonde og det arbejde er vi hos FindersKeepers meget stolte over at kunne støtte op omkring. Du kan læse mere om Børnecancerfonden her:  https://boernecancerfonden.dk/

 

 

DET SKER //

Helt konkret vil lørdag og søndag afholde velgørenheds-banko – begge dage med start både kl. 13 og kl. 15, hvor vores gæster vil kunne vinde nogle de fedeste præmier fra bl.a. Musikhuset Aarhus, By Fossdal, HANVÄRK, Madklubben, Hübsch og mange, mange flere. Vores mange sponsorerer er gået all in, og vi glæder os helt vildt til at komme i gang med at spille. Det koster 100 kr. at få tre plader og deltage i spillet – og det er her, at alt overskuddet ubeskåret går til Børnecancerfonden.

Vil du ikke gå glip af velgørenheds-banko – så køb din banko-billet her: BANKO-BILLET

 

ET KÆMPE TAK TIL VORES FANTASTISKE SPONSORER //

Vi vil takke vores skønne sponsorer, som har doneret de vildeste præmier til Velgørenheds-banko:

Godsbanen // ByFossdal // Lemus // CrushGrind // Copenhagen Air Experience // Personlig Træner – Camilla Lykke // Nordisk Film Biografer // Musikhuset Aarhus // OliNico Gastro Grillbar // My Buemann// La Cabra Coffee // Spiselauget Godsbanen // Siri Robinson – Smagsbevidst ernæringsvejleder // Tivoli Friheden // Madklubben Aarhus // Decorate Shop // Klam // Balsalens // Jon Gislason // Frederiksgade42|mad & vin // Tenna Kramer Design // Lavazza // Stine Hvid Illustrations // Hübsch // HANDVÄRK // Royal Beer // Guldkop // PLATEAUX JEWELLERY // Ladies First // BART // Restaurant Hærværk // Restaurant Domestic // VERO MODA // Noa Noa // NÜ Denmark// BLAD // Tidtil // Lundquist Studio // KiMs // Odense Marcipan A/S // VIGGA.us // About Form And Function // Roon & Rahn // Sicas // Amalie Rosalie // Stinne Gorell // MARKBERG // Lea Hoyer Jewellery // Maria Damgaard Jewellery // Absalon cph // Lisa W Breitholtz // AROS // Ditur.dk // Human Talent // Lyshygge.dk // Organic Way // Rohn & Rahn // Yourshave.dk // Line Fredsted // Schultz by crowd // Yo Studios // NORDAL A/S // Organic Basics // Birkmond // Katrine Glenhammer // Roser Cussó // Atelier Aurelia

Og en særlig tak til Godsbanen, som har været så søde at donere foyeren samt borde og stole til banko. AbsalonCph skal også have en tak, for at låne os deres bankospil og plader, samt Kims Chips og Odense Marcipan for at forkæle os med snacks under alle bankospil.

Vi håber, at du kommer og spiller banko med os og støtter op om projektet, så vi i fællesskab kan få samlet en masse penge ind til Børnecancerfonden.

Vi glæder os til en helt fantastisk weekend!

// Kram fra alle os hos FindersKeepers