Hjemme hos FindersKeepers

Et billede siger mere end tusinde ord – og derfor vil vi forsøge at holde dette blogindlæg kort og i stedet fodre jer med lækre stills fra den forgangne måned i FINDERSKEEPERS Apartment Store no. 9. For hvad der skulle have været 10 dages designekstase i en lejlighed på Nørrebro, København, tog om sig og varede lige indtil d. 12. juli – 14 dage længere end først planlagt.

Vi synes det har været megafedt, med FINDERSKEEPERS Apartment Store no. 9, at se lækkert håndværk og smukke designvarer spille sammen på en måde, vi ikke har præsenteret det før. De særlige rammer har givet os mulighed for at iscenesætte unikaer og produkter i et større prisspænd end vi er vant til. Det gav et lille ekstra drys eksklusivitet, der sammen med gamle smukke lejlighed med de høje paneler, fik det hele til at gå op i en højere enhed.

Responsen har været overvældende positiv og vi er simpelthen SÅ glade for at have kunnet byde så mange søde gæster velkommen i den hjemlige pop-up shop. Til alle jer, der tog lidt med hjem, skal der lyde et særligt TAK! I har støttet de nye dygtige designere på allerbedste vis. Det er netop jer, der gør det muligt for os at give FINDERSKEEPERS-konceptet that little extra: de pop-up-shops og særevents, som for alvor kan bringe designernes produkter i fokus og frem i verden.

Mens vi står og vemodigt pakker københavnerlejligheden ned i kasser, drømmer vi om at føre Apartment Store konceptet lidt længere ud i livet. Er der mon én af jer derude, der har en smuk og tom lejlighed stående i Aarhus eller Odense? Send et tip til os på [email protected] – vi vil glæde os til at høre fra dig. Det kunne blive så fint!

Er du nysgerrig efter flere billeder kan du finde dem på Facebook og Instagram – også under hashtagget #finderskeepersdk.

Billeder: Anne Mie Bak Andersen og Lea Helene Adelsten