Jul med Bella Bella

Bella Bella Denmark er en lille virksomhed med speciale i håndlavede smykker og blev etableret i 2014 af designer og guldsmed Bella Laurina. Bella Bellas Fokus ligger på håndværksdelen – den særlige følelse, som maskiner aldrig kan kopiere i et produkt, og på smykker med rene linjer, som er tidløse i sit udtryk. Alt laves på eget værksted i Aarhus og i kvalitetsmaterialer så som sterling sølv og 14K guld.

Fortæl os, hvordan startede Bella Bella Denmark? 

Jeg startede Bella Bella Denmark det sidste år jeg gik på designuddannelsen. Jeg havde på mit 4. år været i praktik hos en guldsmed og allerede inden da leget med tanken om, at jeg ville designe smykker. Efter det kunne jeg bare ikke lade være! Jeg synes det er vildt fedt når man kan se ting bevæge sig videre, men jeg har aldrig haft behov for at skynde mig med Bella Bella. Der er så mange ønsker om at alt skal gå så stærkt i dag. Men jeg vil gerne udvikle mig sammen med det og lære af det hele! Og så er friheden ved at være selvstændig virkelig også noget der driver mig!

Mit bedste råd til andre som selv vil starte op er bare at gøre det – man kan alligevel ikke planlægge sig ud af det hele. Spring ud i det og husk at nyde det!

 

 

Nu nærmer julen sig med raske skridt, fortæl lidt om dine produkter og hvad der gør dem til den perfekte julegave?

Det lyder måske idealistisk, men jeg kan godt lide når der ligger en historie og en sjæl i de produkter vi omgiver os med. Jeg håber det kan ses i mine produkter at de er håndlavede med kærlighed og passion! Mine smykker laver jeg til den som bestiller det – derfor kan det også speciallaves så det passer til lige præcis det du ønsker. Det er derfor ikke kun et smykke der gives i gave, men en hel lille unik fortælling, som aldrig vil kunne gengives i masseproducerede smykker.

Vil du ligge en Bella Bella gave under træet, kan du købe de fine smykker her.

Hvilke overvejelser gør du selv når du køber julegaver?

Når jeg køber julegaver tænker jeg altid på at det skal være noget folk kan og vil bruge! Det skal være noget de har ønsket sig. Derfor laver jeg hemmelige noter henover hele året, så selvom de måske selv ikke har husket det på ønskesedlen, så har jeg! Og så tænker jeg meget på produktion og oprindelse, og ikke mindst den miljømæssige del i produktet (selvom min familie altid griner af mig når der går “greenpeace” i den 😉 )

 

 

Hvad er den helt store drøm for dig og dit brand?

Jeg drømmer om at kunne leve 100% af mit brand – ligenu freelancer jeg ved siden af. Og så kunne jeg godt tænke mig min egen lille butik hvor jeg kan møde mine kunder face to face. Men min allerstørste drøm på længere sigt er at forblive stædig med at alt skal blive ved med at håndproduceres på eget værksted!

 

 

Hvordan skal du fejre jul i år, har du nogen specielle traditioner du vil dele?

Jeg har fået et par traditioner fra min polske halvdel af familien som jeg elsker i forhold til juletraditioner. Blandt andet skal man til juleaften altid have en mønt under tallerkenen – det bringer held og sørger for at du ikke vil mangle noget basalt i det nye år. Og så dækker vi altid op til en ekstra – der skal være mulighed for at der kan dukke en uventet gæst op som vil føle sig velkommen! <3

Vil I se mere fra Bella Bella, kan i læse mere på hendes hjemmeside eller følge hende på facebook.