Udfold dit design i sofaen

FINDERSKEEPERS er gået sammen med Sofakompagniet i en storstilet designkonkurrence for at fremme upcoming design og nye trends.


VI ELSKER DE NYE TALENTER //
FINDERSKEEPERS og Sofakompagniet deler kærligheden til dansk design, upcoming talenter og kvalitet. Det er derfor ikke tilfældigt, at vi nu er gået sammen om at afvikle en stor konkurrencen sammen med netop Sofakompagniet for at finde Danmarks nye møbeldesigntalent.

FINDERSKEEPERS designmarkeder bygger på en vision om at give upcoming designere og kreative iværksættere i Danmark en fælles platform, hvor de kan vise deres ting frem. FINDERSKEEPERS er derfor stolte af at kunne gå hånd i hånd med Sofakompagniet i samarbejdet om at finde en ny og trendbevidst designer til at designe en sofa til produktion hos Sofakompagniet.

Chefdesigner og kreativ direktør hos Sofakompagniet, Cathrine Rudolph, fortæller her selv om motivationen og forventningerne til konkurrencen

“Vi vil rigtig gerne have fingre i de nye upcoming designtalenter der er derude. De har typisk ideer, som er lidt mere rå og upolerede i udtrykket, og det leder ofte til nogle gode og nye designs. De har fingeren på pulsen og så er de endnu ikke ’spoleret’ af de begrænsninger, der ofte er i møbelindustrien. For det andet, så vil vi rigtig gerne hjælpe nogle af fremtidens møbeldesignere godt i gang. Det er ikke ret længe siden, at vi selv var i en opstartsfase, så vi husker tydeligt, hvor meget knofedt der skal til for at lykkedes i branchen. Det var vigtigt for os, at få den rette samarbejdspartner med på projektet. FINDERSKEEPERS var fores første valg, da de har fat i en stor del af de mennesker, vi gerne vil nå med denne konkurrence. Heldigvis var de fra dag ét meget begejstret og med på projektet.”

sk3

Ved FINDERSKEEPERS’ seneste marked i TAP1 i København den 26. Og 27. September besøgte næsten 7.000 gæster designmarkedet og rekordmange ansøgninger fra nystartede designere gjorde det muligt at overraske med 100 helt nye standholdere. Her skød vi sammen med Sofakompagniet konkurrencen i gang, og den kommer til at køre frem til den 22. November 2015.

”Vi er super glade og stolte over samarbejdet med Sofakompagniet og vi vil selvfølgelig benytte lejligheden til at give alle de talentfulde designere, som vi har på vores FINDERSKEEPERS markeder en kæmpe opfordring til at deltage i konkurrencen,” siger Herle Jarlgaard, stifter og SEO i FINDERSKEEPERS.

sk

ER DET DIG, VI LEDER EFTER? //
Du behøver hverken være møbelsnedker eller uddannet designer for at komme i betragtning. Sofakompagniet og FINDERSKEEPERS inviterer alle til at deltage. Har du sans for nye hotte trends og kan du omsætte dem til designidéer, er det dig, vi leder efter.

Vinderen af vores fælles designkonkurrence får sin helt egen sofa sat i produktion hos Sofakompagniet i 2016, og derudover en kontant gevinst på 25.000 kr. Desuden vil vinderen få lejlighed til at vise sin flotte sofa frem til et FINDERSKEEPERS marked i 2016.

Læs mere om konkurrencen på Sofakompagniets hjemmeside og send din design-ide til[email protected] inden den 22. November 2015.